Orjinal PS5 Kolu Nereden Alınır?

ânomaly

80+
Reaksiyon skoru
74
Orjinal PS5 Kolu Nereden Alınır?

2. elden alabilirsin. Sony PS pazarı olarak Türkiye'den çekilmişti diye hatırlıyorum. e-ticaret sitelerinde ise çakma kollar var.

2. elden alabilirsin. Sony PS pazarı olarak Türkiye'den çekilmişti diye hatırlıyorum. e-ticaret sitelerinde ise çakma kollar var.
Böyle bir şey yok.

Her yerden bulursun. Çakma kol zaten yok gibi bir şey, hatta bana kalırsa PS5 uyumlu direkt yok.

Güvenilir bir yerden al geç, Hepsiburada, Teknosa, Mediamarkt vs olabilir.

Böyle bir şey yok.

Her yerden bulursun. Çakma kol zaten yok gibi bir şey, hatta bana kalırsa PS5 uyumlu direkt yok.

Güvenilir bir yerden al geç, Hepsiburada, Teknosa, Mediamarkt vs olabilir.
PS4 kolu yazdığınızda Hepsiburada vb. e-ticaret sitelerinde orjinal ürünler asla listelenmiyor. Şayet listeleniyorsa bile ben orijinal kol arayışımda bulamadım gidip çakma PS4 kolu aldım. Varsa link atarsanız çok güzel olur.

PS4 kolu yazdığınızda Hepsiburada vb. e-ticaret sitelerinde orjinal ürünler asla listelenmiyor. Şayet listeleniyorsa bile ben orijinal kol arayışımda bulamadım gidip çakma PS4 kolu aldım. Varsa link atarsanız çok güzel olur.
PS5’ten bahsediyorum, PS4 için bakmadım ama daha dün teknoloji marketlerde gördüğümü düşünüyorum.

Hocam PS4 kolu ile PS5 kolu bir mi? PS4 kolunun orijinalini Türkiye'de bulamazsın. Yurtdışını bilmiyorum.

Dualsense (PS5) kolların yan sanayi yok (varsa da ben görmedim daha), Dualshock (PS4) ayrı ama onunla karıştırmayalım. Güvenilir gördüğün herhangi bir siteden Dualsense (PS5) kolu alabilirsin.

Bu hepsiburada' da teknodeposu puanı yüksek satıcı buradan alabilirim o zaman.

Bu hepsiburada' da teknodeposu puanı yüksek satıcı buradan alabilirim o zaman.

Alabilirsin. Vatan Bilgisayarı geç. Sırf Bilkom garantili diye +2000 TL fiyat bindirmiş.

Geri