Neler Yeni

orkundk ft. Şehinşah - Merhamet Yok'u Nasıl Buldunuz?

holmberg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Arda Çinici
Çok Şehinşah dinleyen biriyim en çokta Türlü Bela ve Samanyolu şarkılarını beğeniyorum.
Açıkçası olmamış öyle diyeyim yani kulağa güzel geliyor ama birşeyler anlatmıyor bana göre sözleri boş olmuş kısacası kötü yani.

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Çok Şehinşah dinleyen biriyim en çokta Türlü Bela ve Samanyolu şarkılarını beğeniyorum.
Açıkçası olmamış öyle diyeyim yani kulağa güzel geliyor ama birşeyler anlatmıyor bana göre sözleri boş olmuş kısacası kötü yani.
orkundk çok kötü, belirttim de zaten sebebini. Şehinşah orkuna göre kat kat iyi ama iyi bir Şehinşah değil.

holmberg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Arda Çinici
orkundk çok kötü, belirttim de zaten sebebini. Şehinşah orkuna göre kat kat iyi ama iyi bir Şehinşah değil.
Bu şarkınında ben Kunteper gibi eğlence amaçlı yapıldığını düşünüyorum.
Orta Parmak falan .d

morocco

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
enes
Orkundk'nın tarzı bu ve bence güzel oluyor. Beğendim şarkıyı

Cerkutay

80+ Silver
En İyi Cevap
1

holmberg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Arda Çinici
Bu rezilliğe ''şarkı'' demek rap'e hakaret olur.
Reynmen, Şehinşah, Massaka, Hidra, Şam, Şanışer gibi insanlar olmasaydı bu devirde rap diye bir şey olmazdı şarkıları gerçek bir rap olmayabilir fakat Rap in yayılmasını en sağlayan isimlerden bir kaçı bunlar.
Şarkı yapıp söz yazmak kolay iş değil
Tabi farklı tür şeyler dinliyor olabilirsin saygı duyuyorum.

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Reynmen, Şehinşah, Massaka, Hidra, Şam, Şanışer gibi insanlar olmasaydı bu devirde rap diye bir şey olmazdı şarkıları gerçek bir rap olmayabilir fakat Rap in yayılmasını en sağlayan isimlerden bir kaçı bunlar.
Şarkı yapıp söz yazmak kolay iş değil
Tabi farklı tür şeyler dinliyor olabilirsin saygı duyuyorum.

Küresel rap'i Massaka, Şehinşah gibi tipler mi ayakta tutuyor? Eminem bahçe de dut topluyor herhalde.

Top Bottom