orkundk çok kötü, belirttim de zaten sebebini. Şehinşah orkuna göre kat kat iyi ama iyi bir Şehinşah değil.Çok Şehinşah dinleyen biriyim en çokta Türlü Bela ve Samanyolu şarkılarını beğeniyorum.
Açıkçası olmamış öyle diyeyim yani kulağa güzel geliyor ama birşeyler anlatmıyor bana göre sözleri boş olmuş kısacası kötü yani.
Bu şarkınında ben Kunteper gibi eğlence amaçlı yapıldığını düşünüyorum.orkundk çok kötü, belirttim de zaten sebebini. Şehinşah orkuna göre kat kat iyi ama iyi bir Şehinşah değil.
Orkundk'nın neredeyse her şarkısı eğlence amaçlı zatenBu şarkınında ben Kunteper gibi eğlence amaçlı yapıldığını düşünüyorum.
Orta Parmak falan .d
Orkundk nın low level hayat adlı trol şarkısı daha cazip geliyoBen genel olarak beğendim, yalnız orkundk'nın o kadar değiştirmiş ki sesini ne dediği anlaşılmıyor, Şeyn'in kısmını çok beğendim.
Her RAP şarkısına bunu yaptığına yemin edebilirim ama kanıtlayamam.
Olmamış.Ben genel olarak beğendim, yalnız orkundk'nın o kadar değiştirmiş ki sesini ne dediği anlaşılmıyor, Şeyn'in kısmını çok beğendim.
Reynmen, Şehinşah, Massaka, Hidra, Şam, Şanışer gibi insanlar olmasaydı bu devirde rap diye bir şey olmazdı şarkıları gerçek bir rap olmayabilir fakat Rap in yayılmasını en sağlayan isimlerden bir kaçı bunlar.Bu rezilliğe ''şarkı'' demek rap'e hakaret olur.
Reynmen, Şehinşah, Massaka, Hidra, Şam, Şanışer gibi insanlar olmasaydı bu devirde rap diye bir şey olmazdı şarkıları gerçek bir rap olmayabilir fakat Rap in yayılmasını en sağlayan isimlerden bir kaçı bunlar.
Şarkı yapıp söz yazmak kolay iş değil
Tabi farklı tür şeyler dinliyor olabilirsin saygı duyuyorum.