Neler Yeni

Ruhunuzu Arındırın Çok Güzel Değil Mi Gerçekten

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

grasdiyas

80+ Silver
Bu çocuğu takip ediyorum çok iyi çalışıyor piyanoyu adete içine giriyor noktaların kulak ver

4 kez izlemişimdir film ini mukemmel cidden eskiden bu müzik ve harry potter in for müziği ile uyuyordum (korkudan uyuyamıyordum) gerçi hala uyuyamıyomda

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
4 kez izlemişimdir film ini mukemmel cidden eskiden bu müzik ve harry potter in for müziği ile uyuyordum (korkudan uyuyamıyordum) gerçi hala uyuyamıyomda
Fon müziğindeki notalar sanki öyle işlenmiş ki her bir basım da bir yere dokunuyor Hans Zimmer gerçekten çok başarılı bir piyanist özellikle bu fondaki notların her biri ilmek ilmek dokulmus o yüzden bunu örnek verdim

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,590
İsim
Kgn
Gece herkes yattıktan sonra kulaklığımi takiyorum bunu açıyorum yağmur sesi ile birlikte günün bütün stresi yorgunluğu yaşamış olduğum kötü durumlar anılar bir anda uçup gidiyor çok güzel bir terapi yolu herkese tavsiye ederim gerçekten ariniyorsunuz birde ney sesi dinlerim genel olarak gece geç saatlerde yapıyorum herkes yatınca karanlık bir odaya geçiriyorum uzanıyorum ve o dakika dünya ile bağım kesiliyor bazen insan bunalir sıkılır ruhunuzun da bedeniniz gibi dinlemeye ihtiyacı var tavsiye ederim bazen bana diyorlar ki çok pozitifsin hep iyilik düşünüyorsun bende diyorum ki ben düşünmüyorum ruhum düşünüyor hissediyor ben değilim o onunla konuşuyorum onu dinliyorum sizde ruhunuzun sesini dinleyin konuşun birgün deneyin sadece farkı göreceksiniz. Derin nefes alın hissedin her şey hisler ile başlar. Acıyı da hissedersin tatlıyı da hissedersin sevinci de hissedersin üzüntüyü de hissedersin hisleriniz ne kadar kuvvetli ise o kadar güçlü olursunuz.

Bu videoyla daha rahatlatıcı geliyor hocam

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Bu videoyla daha rahatlatıcı geliyor hocam
Tercih meselesi bişey diyemem ruhuna dokunuyor ise ne mutlu sana
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şunu da tavsiye ederim çok güzeldir

Son düzenleme:

Kara*

80+ Silver
Gece herkes yattıktan sonra kulaklığımi takiyorum bunu açıyorum yağmur sesi ile birlikte günün bütün stresi yorgunluğu yaşamış olduğum kötü durumlar anılar bir anda uçup gidiyor çok güzel bir terapi yolu herkese tavsiye ederim gerçekten ariniyorsunuz birde ney sesi dinlerim genel olarak gece geç saatlerde yapıyorum herkes yatınca karanlık bir odaya geçiriyorum uzanıyorum ve o dakika dünya ile bağım kesiliyor bazen insan bunalir sıkılır ruhunuzun da bedeniniz gibi dinlemeye ihtiyacı var tavsiye ederim bazen bana diyorlar ki çok pozitifsin hep iyilik düşünüyorsun bende diyorum ki ben düşünmüyorum ruhum düşünüyor hissediyor ben değilim o onunla konuşuyorum onu dinliyorum sizde ruhunuzun sesini dinleyin konuşun birgün deneyin sadece farkı göreceksiniz. Derin nefes alın hissedin her şey hisler ile başlar. Acıyı da hissedersin tatlıyı da hissedersin sevinci de hissedersin üzüntüyü de hissedersin hisleriniz ne kadar kuvvetli ise o kadar güçlü olursunuz.

Üstüne odanın camı hafif şehir dışına bakıyorsa gökyüzünü izlemek kadar keyiflisi yok. O huzuruyla uyumak...

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
En sevdiğim filmin müziği.. Ara sıra açıp dinlerim. Hans Zimmer'ın eserlerinin tümü gayet güzel.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe

Ben genelde bu zihin dinlendirmerde ASMR'ı seviyorum ve bu Konuda Doğal ASMR/Serkan Caymaz'ı tek geçerim.

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,462
İsim
Sarp Yılmaz
Sadece gerçek yorgun insanlar müzikle ruhu dinlendirme olayını bilir.
belli ki yormuşlar seni ustam geçmiş olsun :(

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Sadece gerçek yorgun insanlar müzikle ruhu dinlendirme olayını bilir.
belli ki yormuşlar seni ustam geçmiş olsun :(
Yaşım 26 belki neler yaşadın diyebilirler ama her insanın içinde yaşanmış birşeyler vardır bunu en yakınıma bile söyleyemem ama notlarla konuşurum dertlesirim ruhun sesini dinlerim onlar karşılık beklemez çünkü seni dinler hisseder

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Demekki kötü bir durum yaşamıyorsun
Yaşıyorum işte ama o an insanın içine huzur geliyor karamsar bir insan değilim sadece herkesin hayatında kötü şeyler olmuştur benimki mükemmel diyemem kesinlikle ama kendimi tedavi etmeye çalışıyorum işe de yarıyor ne dedim günün stresi yorgunluğu hayatın karmaşasından sıyrılıyorum meditasyon yaparken ve çokta iyi geliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,492
Üyeler
161,294
Son üye
Emrullah Eren
Top Bottom