5 kişi 7 ve 5 yaşında kardeşlerim , annem babam 12 yaşındaki ben .Kaç kişilik bir aile? Aylık gideriniz kaç TL? Bunlar önemli.
1,5 - 2k zorlasan 3kKaç kişilik bir aile? Aylık gideriniz kaç TL? Bunlar önemli.
Bide kumbaram var , her akşam en az 3tl alıyorum .Kaç kişilik bir aile? Aylık gideriniz kaç TL? Bunlar önemli.
5 kişilik bir aileye göre gideriniz şu dönemde çok az bizim sadece faturalar aidatlar felan 1k TL'yi buluyor. Belki daha fazla.5 kişi 7 ve 5 yaşında kardeşlerim , annem babam 12 yaşındaki ben .
Mesaj otomatik birleştirildi:
1,5 - 2k zorlasan 3k
biz nereden bilelim senin ne kadar biriktirdiğini hangi oyunları alacağınıKardeşim , illa sövemmi? Yani bilmiyorsan gelme defol git.
Dostum genel olarak PS4 oyunu alacam bide ps plus alcam.Ortalama 450-500tl'den sadece ailenin parasıyla 1 yeni nesil oyun alırsın. Kendin de çalışırsan 2 tane yeni nesil oyun alırsın ama bu her ay olmaz çünkü her ay oyun çıkmıyor
Aşkına başka yere git senin yüzünden ban yiycem.biz nereden bilelim senin ne kadar biriktirdiğini hangi oyunları alacağını
Bizim bütçe normalde 2500tl civarı ama babaannemin dedemin bizde kalması sebebiyle 4500-5000'e yaklaşıyor herhalde.Sizin bütçe nedir ?
boş konular açıyorsunuz belki 1000tl gideriniz vardır belki 2000 nereden bilelim ayrıca belki 50 tllik oyun alacaksınızdır belki de 100 tllik oyun alacaksınızdır bu kadar şey olmayınAllah Aşkına başka yere git senin yüzünden ban yiycem.