Neler Yeni

Orta okul sonda disipline gidersem ne olur?

Avolay

80+ Gold
Ey

Vallah yapıcam sağol
Arkadaşınla önceden konuş , arkadaşının sürekli sorduğunu ve bilmediğini söyleyip durduğunu belirt daha sonra böyle küçük bir espri yapıp da neden disiplin kuruluna alındığını anlamadığını söyle

yerçileği

80+ Bronze
Dostum küçükken ben de çok öyle şey yaşadım, şu an 21 yaşındayım hiçbir şey de olmadı. İnsanların abartmasına bakma, çocukluk ergenlikte böyle şeyler olabilir. Hocalar çok abartıyorlar maalesef ki o nedenle onların yanında dememeye çalış bir dahakine. Çok uzatırlarsa savunmanı yaparsın aileni çağırırlar maksimum.
Disiplin kutulanda imzala denen birşeyi imzalam diyrolar imzalamıyımmı sizcede

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu
Disiplin kutulanda imzala denen birşeyi imzalam diyrolar imzalamıyımmı sizcede
Hocalar önüne kadar getirmiş imzalamama ihtimalin yok bence :D tabii ki imzala bide bu konuda milletle ters düşme

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Arkadaşlar bugün derse arkadaşım saçın kaç cm diye sordu benimde saçım uzun bende farklı bir şey söyledim ondan sonra hoca duymuş öğretmenler odasında anlatmış müdür beni odasına çağırdı özür dileyin fln dedi işte tam hocadan özür diliemeye gittim hoca boşa özür dileme müdür affetmiş olsada ben disiplin kuruluna verdim seni dedi ne olur hangi cezayı alırım nitelikli okulu kazanırsam sıkıntı çıkarmı vs bilgilendirirseniz sevinirim
Bir şey olmaz okullar kapalı arkadaşın seni şikayet etmezse yakınsan hoca yanlış anlamış duymuş olayına döner olmadı :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
wolfman12345
hiçbirşey olmaz çok büyük suç işlenmedikçe sürece hiçbirşey olmuyor.

Ariseks

80+ Gold
Küfür etsen bile hocam ağzımdan kaçtı dersin
İnsanlık hali deyip geçilir hocan çok boş yapmış

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Eğer bu sebepten disipline harbi gidersen, sen de o öğretmeni şikayet et :
"Saçımla dalga geçiyor."

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,368
İsim
Arda Gezer
Seni boşuna korkutmaya çalışmışlar takma kafana bir şey yapamaz Lise'de farkedebiliyor disiplin cezaları oda bazen.
Arkadaşlar bugün derse arkadaşım saçın kaç cm diye sordu benimde saçım uzun bende farklı bir şey söyledim ondan sonra hoca duymuş öğretmenler odasında anlatmış müdür beni odasına çağırdı özür dileyin fln dedi işte tam hocadan özür diliemeye gittim hoca boşa özür dileme müdür affetmiş olsada ben disiplin kuruluna verdim seni dedi ne olur hangi cezayı alırım nitelikli okulu kazanırsam sıkıntı çıkarmı vs bilgilendirirseniz sevinirim

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Hiç bir şey yapamazlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer dediğiniz bahsettiğiniz disiplinler gerçek olsaydı şuan liseyi bitirmek üzere olamazdım hocam

Derek Pappalardo

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,292
İsim
Derek
İlgilendiği Kategoriler
Bioshock, Mark of the Ninja
Kötü olmuş. Keşke "sizi tatmin edecek kadar" deseydin.

Excator23cm

80+ Gold
bir şey olmaz ama uyarı alırsan nitelikli bir liseye gidemezsin

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat