Kanka ilkokul mezunu bile oluyor tabii gidip soruşturman lazım biraz tanıdık vs. varsa daha kolay. Bende sezonda harçlık çıkartmak için çalışıyorum gerçekten güzel meslek parası da tatmin edici.Ortaokul mezunu oluyo mu
Yakının değilse zor iş hele ilk günlerde sırtın belin çok ağrır. Zamanla ortacı falan olursun 800 1000 alırsınCokmu kötü idare ddilmez mi
Kaç yaşındasın knkiKanka ilkokul mezunu bile oluyor tabii gidip soruşturman lazım biraz tanıdık vs. varsa daha kolay. Bende sezonda harçlık çıkartmak için çalışıyorum gerçekten güzel meslek parası da tatmin edici.
Baktım fakat okula kaydım gözüküyor e okulda hiç bir şey gözükmüyormuavinlik zor iştir ve şoför olmayacaksan gereksiz okul konusundada milli eğitimi ara onlar seni bilgilendirir yada anne veya babanın e devletinden şuan kaçıncı sınıf olduğuna bakabilirsin
Zanaat nedirzanaat ogrenirseniz ilerde patron olup universite mezunlarini ise alip isten atabilirsiniz
E devlet ten nakil yazarak bakabilirsin hocam şuan kaçıncı sınıf olduğunaBaktım fakat okula kaydım gözüküyor e okulda hiç bir şey gözükmüyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Zanaat nedir