Orta Segment Ram Önerisi

Reaksiyon skoru
4
Merhaba,
Sistemim beyaz ve toplama bilgisayar aldım fakat ramlar artık yetersiz geldiğini hissediyorum.
Anakart Asus Prime A520M-E
Ekran Kartı Asus Geforce RTX4060
İşlemci Ryzen 5 5600
Bu sistemin ayarında orta segmentte beyaz sistem için ram önerisi olan yazabilirse sevinirim İyi Bayramlar

Merhaba,
Sistemim beyaz ve toplama bilgisayar aldım fakat ramlar artık yetersiz geldiğini hissediyorum.
İşlemci Ryzen 5 5600
Bu sistemin ayarında orta segmentte beyaz sistem için ram önerisi olan yazabilirse sevinirim İyi Bayramlar
Bütçe ?

Ramlerin single channel değilse 3000mhz ile 3600mhz arasında 5fps farkeder, yetmemesi toplam 8 veya 16 olup kapasitesi yetmiyorsa
16x2 3600Mhz, 4000mhz, cl 14 cl16 cl 18 değerlerinde ram bakabilirsin ddr4 artık üretilmiyor 2ci elde elindekileri takas da edebilirsin

Merhaba,
İşlemci Ryzen 5 5600
bütçe belirtmeden nasıl orta segment bişey olsun diyon

Hocam ram konusunda bilgim olmadığı için orta segment dedim bütçe belirtmedim orda bütce kısmının olduğunu biliyorum zaten ram piyasasını hiç bilmediğim ve uyumluluk kriterlerini hiç bilmediğim için saçma bir bütce veya fiyat aralığı belirtmek yerine orta segment dedim önyargılarını kırmanı öneririm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ramlerin single channel değilse 3000mhz ile 3600mhz arasında 5fps farkeder, yetmemesi toplam 8 veya 16 olup kapasitesi yetmiyorsa
16x2 3600Mhz, 4000mhz, cl 14 cl16 cl 18 değerlerinde ram bakabilirsin ddr4 artık üretilmiyor 2ci elde elindekileri takas da edebilirsin
Şu anda aktif olarak kullandığım GoodRam markasının 3600mhz CL18 DDR4 ram var hem 8x2 olduğu ve siyah olduğu için bunu 16x2 ve beyaz bir modele yükseltmek istiyorum. önerebilceğin bir ram var mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bütçe belirtmeden nasıl orta segment bişey olsun diyon
Ram piyasasını bilmediğim için saçma bir bütce yazmaktansa yazı olarak belirtmeyi tercih ettim

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,200,627
Üyeler
190,773
Son üye
isaacthe
Geri