Chan
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Ryzen 5 3600 ile alacağım ileride degistirmek istemiyorum oyuzden güzel ve f/p bir ürün istiyorum 850 tl olsun
Ryzen 5 3600 ile alacağım ileride degistirmek istemiyorum oyuzden güzel ve f/p bir ürün istiyorum 850 TL olsun
??????????? Fake falan mı ? Umarım öyledir. B450M S2H bile ( soğutmalı birde ) 490 TL en ucuz fiyatı.
Mosfet sayısı daha fazla.Sogutması olmayınca ne oluyor
Mesela biraz daha fazla ısınıyor B450M-A PRO MAX. Onda mosfet sayısı az.Sogutması olmayınca ne oluyor
Zatem hemen almayacağım teker teker alacağım için gaming gecesi gibi indirimleri bekliyeceğimincehesap gaming gecesinde Asus tuf b450 pro gaming aldım 800 TL bekleyebilirsin acelen yoksa eğer.
anakarta kötü mü dedin anlamadım iyi dedin galibaMosfet sayısı daha fazla.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mesela biraz daha fazla ısınıyor B450M-A PRO MAX. Onda mosfet sayısı az.
1 haftadır kullanıyorum memnunum anakarttan uzun süredir kullanan arkadaşım var o da bir sorunla karşılaşmadı eğer indirimde tekrar gelirse tavsiye ederimZatem hemen almayacağım teker teker alacağım için gaming gecesi gibi indirimleri bekliyeceğim
Peki 850 TL'ye onersen onu alsam indirimde zaten belli butcem var1 haftadır kullanıyorum memnunum anakarttan uzun süredir kullanan arkadaşım var o da bir sorunla karşılaşmadı eğer indirimde tekrar gelirse tavsiye ederim
ben kendi kullandığım anakartı önerebilirim çok fazla bir bilgim yok maalesef ama konu üstte dursun yardımcı olacak birisi çıkar elbet. İndirim gününde tomahawk falan yakalayabilirsen o da gayet iyidir.Peki 850 TL'ye onersen onu alsam indirimde zaten belli butcem var
S2h de 2ram slotu varMosfet sayısı artınca sıcaklığı azalıyormu