Orta üst seviye anakart önerisi?

Chan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
3,694
Ryzen 5 3600 ile alacağım ileride degistirmek istemiyorum oyuzden güzel ve f/p bir ürün istiyorum 850 tl olsun

Mosfet sayısı daha fazla.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Mesela biraz daha fazla ısınıyor B450M-A PRO MAX. Onda mosfet sayısı az.
Mosfet sayısı artınca sıcaklığı azalıyormu

incehesap gaming gecesinde asus tuf b450 pro gaming aldım 800 tl bekleyebilirsin acelen yoksa eğer.

incehesap gaming gecesinde Asus tuf b450 pro gaming aldım 800 TL bekleyebilirsin acelen yoksa eğer.
Zatem hemen almayacağım teker teker alacağım için gaming gecesi gibi indirimleri bekliyeceğim

Sen o abakadta
Mosfet sayısı daha fazla.

Mesela biraz daha fazla ısınıyor B450M-A PRO MAX. Onda mosfet sayısı az.
anakarta kötü mü dedin anlamadım iyi dedin galiba

Zatem hemen almayacağım teker teker alacağım için gaming gecesi gibi indirimleri bekliyeceğim
1 haftadır kullanıyorum memnunum anakarttan uzun süredir kullanan arkadaşım var o da bir sorunla karşılaşmadı eğer indirimde tekrar gelirse tavsiye ederim

1 haftadır kullanıyorum memnunum anakarttan uzun süredir kullanan arkadaşım var o da bir sorunla karşılaşmadı eğer indirimde tekrar gelirse tavsiye ederim
Peki 850 TL'ye onersen onu alsam indirimde zaten belli butcem var

Peki 850 TL'ye onersen onu alsam indirimde zaten belli butcem var
ben kendi kullandığım anakartı önerebilirim çok fazla bir bilgim yok maalesef ama konu üstte dursun yardımcı olacak birisi çıkar elbet. İndirim gününde tomahawk falan yakalayabilirsen o da gayet iyidir.

Geri