evet telefonunkini kullanıyor.Aklımda bir soru var; birden fazla kişi aynı anda izleyebiliyor mu? Ve filmleri vs. indirince telefonun depolamasını mı kullanıyor?
Aldığın pakete göre değişir aynı anda kaç kişinin izleyebileceği. En ucuz pakette sadece 1 kişi izleyebilir mesela.Aklımda bir soru var; birden fazla kişi aynı anda izleyebiliyor mu? Ve filmleri vs. indirince telefonun depolamasını mı kullanıyor?
Peki normal bir film gibi mi yer kaplıyor yoksa daha az mı? Çünkü yurtta kalıyorum ve interneti berbat. Eve geldikçe indirip yurtta izlemeyi düşünüyorum. Telefonumda 500 MB falan boş yer var.evet telefonunkini kullanıyor.
Tüm Arkadaşlarımda Var Kabul Edende YokBence bu tarz şeyler tanıdığın arkadaşlarla veya akrabalarla daha mantıklı.
Evet Depolamadan Kullanıyor Aynı Anda İzleniyorAklımda bir soru var; birden fazla kişi aynı anda izleyebiliyor mu? Ve filmleri vs. indirince telefonun depolamasını mı kullanıyor?
Akrabamdan biliyorum, herkesin aynı anda izlemesi için paketi yükseltmişti.Aklımda bir soru var; birden fazla kişi aynı anda izleyebiliyor mu? Ve filmleri vs. indirince telefonun depolamasını mı kullanıyor?
Hmm, peki ödeme nasıl yapacağız? Herkes ayrı mı ödeyecek yoksa parayı birine atıp o mu ödeyecek? 3 kişi olursak ben de alabilirim. Ayda 15 TL verebilirim.Tüm Arkadaşlarımda Var Kabul Edende Yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet Depolamadan Kullanıyor Aynı Anda İzleniyor
yetmez hocam flash bellek alın ona atınPeki normal bir film gibi mi yer kaplıyor yoksa daha az mı? Çünkü yurtta kalıyorum ve interneti berbat. Eve geldikçe indirip yurtta izlemeyi düşünüyorum. Telefonumda 500 MB falan boş yer var.
Telefonu yavaşlattığında harici bir depolama kullanamıyorum. O zaman benim için tek çare yeni telefon.yetmez hocam flash bellek alın ona atın
Yurtta İsen Kesin Öneririm Uyuyamassan Fln İzliyeceksin MissHmm, peki ödeme nasıl yapacağız? Herkes ayrı mı ödeyecek yoksa parayı birine atıp o mu ödeyecek? 3 kişi olursak ben de alabilirim. Ayda 15 TL verebilirim.