Ortak Netflix Kullanacak

AdomSegat

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,777
Soru Başlıkta
Ortak Netflix Kullanacak Arıyorum
2 3 4 Kişi Olur
4K TV'm Olmadığı İçin En Yükseğe Gere Yok
41 TL Full Hd Paket İyidir

Aklımda bir soru var; birden fazla kişi aynı anda izleyebiliyor mu? Ve filmleri vs. indirince telefonun depolamasını mı kullanıyor?

Aklımda bir soru var; birden fazla kişi aynı anda izleyebiliyor mu? Ve filmleri vs. indirince telefonun depolamasını mı kullanıyor?
Aldığın pakete göre değişir aynı anda kaç kişinin izleyebileceği. En ucuz pakette sadece 1 kişi izleyebilir mesela.
Ve evet, telefonun depolamasından kullanır.

evet telefonunkini kullanıyor.
Peki normal bir film gibi mi yer kaplıyor yoksa daha az mı? Çünkü yurtta kalıyorum ve interneti berbat. Eve geldikçe indirip yurtta izlemeyi düşünüyorum. Telefonumda 500 MB falan boş yer var.

Bence bu tarz şeyler tanıdığın arkadaşlarla veya akrabalarla daha mantıklı.
Tüm Arkadaşlarımda Var Kabul Edende Yok
Post automatically merged:

Evet Depolamadan Kullanıyor Aynı Anda İzleniyor

Akrabamdan biliyorum, herkesin aynı anda izlemesi için paketi yükseltmişti.

Alacak Varmı

Tüm Arkadaşlarımda Var Kabul Edende Yok
Post automatically merged:

Evet Depolamadan Kullanıyor Aynı Anda İzleniyor
Hmm, peki ödeme nasıl yapacağız? Herkes ayrı mı ödeyecek yoksa parayı birine atıp o mu ödeyecek? 3 kişi olursak ben de alabilirim. Ayda 15 TL verebilirim.

Peki normal bir film gibi mi yer kaplıyor yoksa daha az mı? Çünkü yurtta kalıyorum ve interneti berbat. Eve geldikçe indirip yurtta izlemeyi düşünüyorum. Telefonumda 500 MB falan boş yer var.
yetmez hocam flash bellek alın ona atın

• Beğen
Reaksiyonlar: Wasp
Hmm, peki ödeme nasıl yapacağız? Herkes ayrı mı ödeyecek yoksa parayı birine atıp o mu ödeyecek? 3 kişi olursak ben de alabilirim. Ayda 15 TL verebilirim.
Yurtta İsen Kesin Öneririm Uyuyamassan Fln İzliyeceksin Miss

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,429
Üyeler
190,912
Son üye
brawlstarsss
Geri