kendileri eski modemim olur bende memnundum adsl kullanırken fakat bulundğum konum fiber destekliyor ve net paketim 35 mb istesemde kullanamayacağım bir modemden bahsetmişsinvalla 8 seneden fazladır Airties 5444T modemimi sorunsuz kullanıyorum. Vdsl desteği yok, Fiber desteği yok ama bulunduğum konumda adsl hattı var, İşimi fazlasıyla görüyor ?
malasef kardeşim fiber desteği yok modemimin, işini görmez. Ama cidden canavar gibi çekim gücü var. Dışarıdan bile bağlanabiliyorum.kendileri eski modemim olur bende memnundum adsl kullanırken fakat bulundğum konum fiber destekliyor ve net paketim 35 mb istesemde kullanamayacağım bir modemden bahsetmişsin
modemi biliyorum kardeşim. Yorumun için teşekkür ederimmalasef kardeşim fiber desteği yok modemimin, işini görmez. Ama cidden canavar gibi çekim gücü var. Dışarıdan bile bağlanabiliyorum.
Stabilizasyon açısından diyorsun ve haklısın ama her şeyin dolara endeksli olması çok can sıkıcı1 sene en fazla sonra değişmesi gerekli. Kalite için.
Tabikide kankam kalite için en fazla aldığınız modem 1 sene kullanılmalı sonra çöp . Yaşadım biliyorum. 2017 de modem aldım kablonet aynı kampanya aynı tarife 4 hafta önce değiştirdim modemi 2017 de aldığım modem bana gittikçe düştü ve 70 mb sunmaya başladı şimdi yeni modem 100 mb sunmaya başladı uploaddan bahsetmiyorum bile .Stabilizasyon açısından diyorsun ve haklısın ama her şeyin dolara endeksli olması çok can sıkıcı
Tabikide kankam kalite için en fazla aldığınız modem 1 sene kullanılmalı sonra çöp . Yaşadım biliyorum. 2017 de modem aldım kablonet aynı kampanya aynı tarife 4 hafta önce değiştirdim modemi 2017 de aldığım modem bana gittikçe düştü ve 70 mb sunmaya başladı şimdi yeni modem 100 mb sunmaya başladı uploaddan bahsetmiyorum bile .