Aynı tklde numpad yok mu zaten ben mi yanlış biliyorumtkl mi numpadli mi?
Klavye ile pek bilgim yok yanlış biliyorum galiba siz bir şey önerebilirsiniz.tkl mi numpadli mi?
tkl = numpadsizAynı tklde numpad yok mu zaten ben mi yanlış biliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Klavye ile pek bilgim yok yanlış biliyorum galiba siz bir şey önerebilirsiniz.
He teşekkürler.tkl = numpadsiz
Arkadaşın mouse ve klavye için 3ksı varmış 1.200 ü falan mouse ve mouse pade gitti başka model varsa söyleyebilirsiniz.tkl = numpadsiz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
eğer numpadli istiyorsan ve 400₺ daha ekleyebilirsen bütçeye XPG Summoner önerebilirim.
![]()
XPG Summoner Cherry MX Speed Silver Switch Türkçe Q USB Mekanik Kablolu Gaming Klavye (SUMMONER5C-BKCTR)
Kazanmak ancak doğru silahlarla mümkündür ve oyun klavyesi her cephaneliğin önemli bir parçasıdır. CHERRY MX anahtarlı ve Her Tuş için RGB arka aydınlatması bulunan XPG SUMMONER oyun klavyesi size tam…www.gaming.gen.tr
summoner gayet iyiHe teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Arkadaşın mouse ve klavye için 3ksı varmış 1.200 ü falan mouse ve mouse pade gitti başka model varsa söyleyebilirsiniz.
1500e kadar çıkar sanırım.
Baya bir araştırarak seçtim kanka. https://www.amazon.com/GK-GAMAKAY-MK61-Mechanical-Programmable/dp/B098R5D9KTArkadaşlar arkadaşım alacakta olması numpadli olması öncelikli olursa güzel olur ama siz güzel bulduklarınızı önerebilirsiniz.
Şimdiden teşekkürler.
Dediğim gibi pek bilgim yok belki daha iyileri vardır diye sorayım dedim.summoner gayet iyi
Hocam tl ile satılmıyor galiba.Baya bir araştırarak seçtim kanka. https://www.amazon.com/GK-GAMAKAY-MK61-Mechanical-Programmable/dp/B098R5D9KT
Blue+Red+Brown+Yellow swithclere sahip. Siyah ve beyaz renk versiyonları var. Çok önerilen bir klavye. Herkes de memnunmuş.
bilmiyorum ben yurtdışındayım amazondan alacağım. Güvenilir sitelere bakıp oradan kontrol edebilirsin var mı yok mu diyeDediğim gibi pek bilgim yok belki daha iyileri vardır diye sorayım dedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam TL ile satılmıyor galiba.
Hocam klavyemi drğiştirdim ve fiyat performansın tanrısı diyebileceğim bir klavyr seçtim. İncelemesini izle kesinlikle alacaksjn. Aşırı kaliteli ve f/p.Dediğim gibi pek bilgim yok belki daha iyileri vardır diye sorayım dedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam TL ile satılmıyor galiba.
Hocam yurt dışında yaşadığınız için size f/p geliyor ama 3k olan klavye bana pek f/p gelmiyor teşekkürler yine de.Hocam klavyemi drğiştirdim ve fiyat performansın tanrısı diyebileceğim bir klavyr seçtim. İncelemesini izle kesinlikle alacaksjn. Aşırı kaliteli ve f/p.
HyperX Alloy Origins 65