Ortalama 600 700 tl ayakkabı önerisi

AlpBeyk

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
466
Spor ayakkabı günlük ayakkabı tarzı almayı düşünüyorum hummel markasının modelleri baya bi hoşuma gitti dron modeliyle neo 2 modeli hoşuma gitti özellikle siz ne dersiniz
Boynerden almayı düşünüyom 2 3 kez ayakkabı aldım belki biraz pahalı oluyo ama garanti ve iade süreci çok iyi hiç pişman olmdım

İnstreette adidas bir ayakkabı vardı ihtiyacım olmadığı için denemedim rahatlık konusunda yorum yapmayacağım. 900 TL di görüntü olarak fena değildi biraz daha para ayırmaya çalış 600-700 e iyi ayakkabı bulmak zor Boyner de o fiyata bulmak daha da zor

hummel aerolite kullandım 1.5 senedir sıkıntısız
hummel viborg da çok güzel ayakkabı deneyebilirsiniz

Spor ayakkabı günlük ayakkabı tarzı almayı düşünüyorum hummel markasının modelleri baya bi hoşuma gitti dron modeliyle neo 2 modeli hoşuma gitti özellikle siz ne dersiniz
Boynerden almayı düşünüyom 2 3 kez ayakkabı aldım belki biraz pahalı oluyo ama garanti ve iade süreci çok iyi hiç pişman olmdım
Uspa bak

İnstreette adidas bir ayakkabı vardı ihtiyacım olmadığı için denemedim rahatlık konusunda yorum yapmayacağım. 900 TL di görüntü olarak fena değildi biraz daha para ayırmaya çalış 600-700 e iyi ayakkabı bulmak zor Boyner de o fiyata bulmak daha da zor
Hocam hummel ayakkabıları o fiyatlarda var baya zaten zar zor 600 700 e ikna ettim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam kaliteli ama modelleri çok hoşuma gitmiyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hummel aerolite kullandım 1.5 senedir sıkıntısız
hummel viborg da çok güzel ayakkabı deneyebilirsiniz
İyiymiş hocam benim için biraz sade kaçıyo ama

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,905
Üyeler