geçen sene yine bu dönemlerde yaptırdım 1800 falan tutmuştu , şuan 2200-2800 arasıdır diye tahmin ediyorum.Selam kanal tedavisi yaptırmam gerekiyor ortalama ne kadar tutar , adanada yaşıyorum il ve fiyat belirtirseniz sevinirim.
çok teşekkürler anladığım kadarıyla doktor filan olsa biraz ortalama üstü olsa max 4000 bandı tutar diye hesaplaya bilirimgeçen sene yine bu dönemlerde yaptırdım 1800 falan tutmuştu , şuan 2200-2800 arasıdır diye tahmin ediyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
şuanda fiyatlara tam hakim değilim ama artışlara göre aşağı yukarı böyledir.
Nereye gidecekseniz oraya sorun zaten cevaplarlar tahminimceçok teşekkürler anladığım kadarıyla doktor filan olsa biraz ortalama üstü olsa max 4000 bandı tutar diye hesaplaya bilirim
hocam zaten gideceğim yer bana fiyat verecek ancak önden ortalamayı öğrenip öyle gideceğim ne malum adamın bana 4k yerine 6k demiyeceği.Nereye gidecekseniz oraya sorun zaten cevaplarlar tahminimce
hocam size önerim üniversite hastanelerine gitmeniz ama onlar ilk muayne isteyebilir sizden işlem içinhocam zaten gideceğim yer bana fiyat verecek ancak önden ortalamayı öğrenip öyle gideceğim ne malum adamın bana 4k yerine 6k demiyeceği.