Neler Yeni

ORTALAMA BİR KANAL TEDAVİSİ NE KADAR TUTAR ?

SRooX

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Selahattin darılmaz
Selam kanal tedavisi yaptırmam gerekiyor ortalama ne kadar tutar , adanada yaşıyorum il ve fiyat belirtirseniz sevinirim.

kutaybey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Kutay Orhan
Selam kanal tedavisi yaptırmam gerekiyor ortalama ne kadar tutar , adanada yaşıyorum il ve fiyat belirtirseniz sevinirim.
geçen sene yine bu dönemlerde yaptırdım 1800 falan tutmuştu , şuan 2200-2800 arasıdır diye tahmin ediyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

şuanda fiyatlara tam hakim değilim ama artışlara göre aşağı yukarı böyledir.

tywin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Burak
bazı üniversite hastanelerinde hatta çogunda stajyer ogrenciler oluyor onlar yapabiliyorlar ve çok daha uyguna geliyor ben de aynı sekilde geçen sene yaptırdım 1800lerde birseydi stajyer ama asistan doktor vs. olunca en az 2 katına çıkyıopr fiyat

SRooX

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Selahattin darılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
geçen sene yine bu dönemlerde yaptırdım 1800 falan tutmuştu , şuan 2200-2800 arasıdır diye tahmin ediyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

şuanda fiyatlara tam hakim değilim ama artışlara göre aşağı yukarı böyledir.
çok teşekkürler anladığım kadarıyla doktor filan olsa biraz ortalama üstü olsa max 4000 bandı tutar diye hesaplaya bilirim

SRooX

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Selahattin darılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nereye gidecekseniz oraya sorun zaten cevaplarlar tahminimce
hocam zaten gideceğim yer bana fiyat verecek ancak önden ortalamayı öğrenip öyle gideceğim ne malum adamın bana 4k yerine 6k demiyeceği.

tywin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Burak
hocam zaten gideceğim yer bana fiyat verecek ancak önden ortalamayı öğrenip öyle gideceğim ne malum adamın bana 4k yerine 6k demiyeceği.
hocam size önerim üniversite hastanelerine gitmeniz ama onlar ilk muayne isteyebilir sizden işlem için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,468
Üyeler
164,679
Son üye
oyuncuman
Top Bottom