Neler Yeni

Ortalama Bir PC Arıyorum, Detaylar Konuda

PapaganGülsem

80+ Bronze
Selamlar. 5. sınıfa giden kuzenime pc bakıyoruz ve ne önereceğime karar veremiyorum.
5. sınıfa gitmesinden dolayı zaten çok iyi bir sistem(RTX3000 serisi gibi) gerek görmüyorum. ( donanım bilgisi neredeyse 0 )
Günümüz oyunlarını ortalama veya üstü bir şekilde oynatan, render işlerinde başlangıç için üzmeyecek ve 5 sene en azından götürecek bir sistem bakıyorum.
APU fikri de aklıma geldi ama bunlara yeter mi bilemiyorum.
Önerilerinize açığım, bütçe olarak 12-13bin altında olursa güzel olur.

Lgoyü

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Enes
Selamlar. 5. sınıfa giden kuzenime pc bakıyoruz ve ne önereceğime karar veremiyorum.
5. sınıfa gitmesinden dolayı zaten çok iyi bir sistem gerek görmüyorum. ( donanım bilgisi neredeyse 0 )
Günümüz oyunlarını ortalama veya üstü bir şekilde oynatan, render işlerinde başlangıç için üzmeyecek ve 5 sene en azından götürecek bir sistem bakıyorum.
APU fikri de aklıma geldi ama bunlara yeter mi bilemiyorum.
Önerilerinize açığım, bütçe olarak 12-13bin altında olursa güzel olur.

PapaganGülsem

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
AMD nin 5600xt kartını kullanıyorum ve sorundan başım ağrıyor artık. Bu seride durumlar nasıl?

Lgoyü

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Enes
AMD nin 5600xt kartını kullanıyorum ve sorundan başım ağrıyor artık. Bu seride durumlar nasıl?
5000 serisi sorunlu biraz diye biliyorum zaten 6000 serisi gene 5000 serisine göre iyidir 12k ya apu almak çok mantıksız olur

PapaganGülsem

80+ Bronze
5000 serisi sorunlu biraz diye biliyorum zaten 6000 serisi gene 5000 serisine göre iyidir 12k ya apu almak çok mantıksız olur
Apu konusu şöyle, 12K dan az geleceği zaten kesin, ileride ekleme yapılır ama apu sistem bu ihtiyaçları karşılar mı da kararsız kaldım.

OnurKeles

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,335
İsim
Onur Keleş

PapaganGülsem

80+ Bronze
Almışken temiz güzel bir şey alın.
RTX in gücünü kullanabileceğini düşünmüyorum, bu işleri anlayana kadar zaten sistemin ömründen boşa süre geçer. Ayrıca o anakart yeterli mi?

Kanmaguru

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Ali Tarakçı
RTX in gücünü kullanabileceğini düşünmüyorum, bu işleri anlayana kadar zaten sistemin ömründen boşa süre geçer. Ayrıca o anakart yeterli mi?
İşlemci kötü, anakart ı at çöpe, ramler 3200 mhz ve psu 550w, bu yüzden ileride ekran kartını satıp yenisini takamazsın.

bachpassion

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
bach passion
Tam tersini yapman gerek aslında bana kalırsa. Yatırımı bilgisayara değil çocuğa yap. 3060lı bir sistem almamak yerine alıp ne nedir öğretmek, elektrik elektronik teknolojilerine, yazılıma, editlemeye, hatta müzik gibi alanlara bile vesaire ilgisini arttırmak daha makbul değil mi sence de?

Ben Tümay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
565
İsim
Tümay
RTX'in gücünü kullanmak zorunlu değildi, almışken iyisi olsun. 2 Yıldır RTX ekran kartına sahibim ama Valorant ve Minecraft oynuyorum sadece, kasmayın bu kadar :ROFLMAO: Ayrıca bu sistem altı sistemler günümüz oyunlarını rahat oynatamaz diye düşünüyorum ki öyle, ayrıca bunun altı bir sistem de 5 yıl gitmez.
Mesaj otomatik birleştirildi:

RTX'in gücünü kullanmak zorunlu değil ki*

Hocam bu pc ye monitörde bakmanıza gerek kalmaz 144 hz de rahat rahat oynar ama 16.1 inç biraz küçük olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,153
Üyeler
165,293
Son üye
koral01
Top Bottom