Neler Yeni

Ortalama Oem bilgisayar ne kadar sürede toplanır ?

_AhmeT_-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
515
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Pc İle Alakalı her şey Ve Yazılım
Arkadaşlar size bir sorum olacak ortalama OEM bilgisayar toplama süresi ne kadar sürer ? Adını veremeyeceğim büyük bir teknoloji market firmasında benden 20 dk da OEM bilgisayar toplamamı istiyorlar, bu arada ben teknik servis çalışanıyım yani benden ortalama 2 saat vermelerini istiyorum, parçaların takılmasında (ön panel bağlantıları takarken birçok kez deniyorum ) sürekli kontrol ediyorum, müşteriler gaming kasa toplarken çok yüksek meblağ ödedikleri için özen göstermeye çalışıyorum, sizce hata bende mi yoksa bana 20 dk da bilgisayar toplama mı isteyen yetkili çalışanlarımda mı ( bu arada yetkili çalışanlarımdan biri bana 5 dk da kasa toplayabileceğini söyledi) bu konuyu size sormak istedim, görüşleriniz benim için çok önemli olacaktır.
Hocam max 1 saat sürmesi lazım

Diabolus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Bilal k
Geçen kasamı komple söküp topladım temizledim 1 saat sürdü tecrübelide değilim bi de sen bence başka kariyere yönel

K709

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
K709
Geçen kasamı komple söküp topladım temizledim 1 saat sürdü tecrübelide değilim bi de sen bence başka kariyere yönel
Arkadaşım sen konuyu okudun mu yoksa anlamadın mı? Sorun parçaları kendim alıp toplamak değil, sorunu keşke anlasaydın. Kendi kasamı 15-20 dk söküp topluyorum ;)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam max 1 saat sürmesi lazım

Son düzenleme:

_AhmeT_-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
515
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Pc İle Alakalı her şey Ve Yazılım
Arkadaşım sen konuyu okudun mu yoksa anlamadın mı? Sorun parçaları kendim alıp toplamak değil, sorunu keşke anlasaydın. Kendi kasamı 15-20 dk söküp topluyorum ;)
Mesaj otomatik birleştirildi:

parçalar eksiksiz ve uyumlu geldiğinde 1 saat falan sürüyor lakin sorunlu olunca iş çok uzuyor.
Haklısın kral

• Beğen
Reaksiyonlar: K709

donanimci98

80+ Bronze
Topladığın her kasa için çıkan sorunu yaz. Yanına bir yere post it ile bırak. Bunda psu çıkmadı.Bunun ssd si yok gibisinden. Öyle olunca sana karışmazlar. Sorun senden kaynaklı değilse kendinden atacaksın. Ses çıkarmazsan tepene biniyorlar

Top Bottom