Neler Yeni

Ortalamam 80 1 tane kırık not?

Basrii

80+ Bronze
10. Sınıf elektrik elektronik öğrencisiyim ve ortalamam şuan 80 ama bu derslerin içinde 1 ders varki beni deli etti.
Felsefe sınavının olduğu gün 3 sınav vardı ve diğer dersler daha önemli olduğu için onlara çalıştım (matematik,edebiyat vs.) ve felsefeyi son dakikayı bıraktım sebebim ise sınavlar arasında okul programına göre 15 dakika ara var idi. Ama gelde bunu öğretmene anlat itiraz etmeme rağmen ara vermeden peş peşe sınavları yaptı ve felsefe sınavında patladım. Sınavda 30 aldım ve sözlerim de düşük verildi ve şaka gibi ama 49.33 de felsefe ortalaması kaldı hayret iş. Benim sormak istediğim şu 2. Dönem sınavlarına dilekçe verip katılmayacağım. Peki bu felsefe dersini sorumlu olarak mi geçiyorum yada problem oluşturmuyor mu acaba?

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
10. Sınıf elektrik elektronik öğrencisiyim ve ortalamam şuan 80 ama bu derslerin içinde 1 ders varki beni deli etti.
Felsefe sınavının olduğu gün 3 sınav vardı ve diğer dersler daha önemli olduğu için onlara çalıştım (matematik,edebiyat vs.) ve felsefeyi son dakikayı bıraktım sebebim ise sınavlar arasında okul programına göre 15 ara dakika var idi. Ama gelde bunu öğretmene anlat itiraz etmeme rağmen ara vermeden peş peşe sınavları yaptı ve felsefe sınavında patladım. Sınavda 30 aldım ve sözlerim de düşük verildi ve şaka gibi ama 49.33 de felsefe ortalaması kaldı hayret iş. Benim sormak istediğim şu 2. Dönem sınavlarına dilekçe verip katılmayacağım. Peki bu felsefe dersini sorumlu olarak mi geçiyorum yada problem oluşturmuyor mu acaba?
Felsefede 45 Değil Miydi Gereken Ortalama ?

J0kerr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Arda Albayrak
Felsefe sınavının olduğu gün 3 sınav vardı ve diğer dersler daha önemli olduğu için onlara çalıştım (matematik,edebiyat vs.) ve felsefeyi son dakikayı bıraktım sebebim ise sınavlar arasında okul programına göre 15 dakika ara var idi. Ama gelde bunu öğretmene anlat itiraz etmeme rağmen ara vermeden peş peşe sınavları yaptı ve felsefe sınavında patladım. Sınavda 30 aldım ve sözlerim de düşük verildi ve şaka gibi ama 49.33 de felsefe ortalaması kaldı hayret iş. Benim sormak istediğim şu 2. Dönem sınavlarına dilekçe verip katılmayacağım. Peki bu felsefe dersini sorumlu olarak mi geçiyorum yada problem oluşturmuyor mu acaba?
bende saysaıldan batırdım sözlülerle geçirdi hepsi birtek kimya 46da kaldı ortalamam 78 bende girmicem 2.sınavlara bilgisi olan varsa cevaplarken benide etiketlerse güzel olur

Basrii

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bende saysaıldan batırdım sözlülerle geçirdi hepsi birtek kimya 46da kaldı ortalamam 78 bende girmicem 2.sınavlara bilgisi olan varsa cevaplarken benide etiketlerse güzel olur
Kimya basitti ya sadece biraz ezber lazımdı ortalamam 83 filandı kimya dersinde ama o 49.33 de kalması gerçekten küfür gibi

aeyldrmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
437
İsim
Ahmet Emir
Instagram
a.e.yldrmm
Steam
aeyldrmm
Facebook
a.e.yldrmm
Bizim zamanımızda Felsefe sorumlu ders olarak geçmiyordu(3 yıl önce). Şimdide değiştiğini sanmam sadece düşük bir ders olarak kalır orada fazla kafaya takmaya gerek yok

Basrii

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bizim zamanımızda Felsefe sorumlu ders olarak geçmiyordu(3 yıl önce). Şimdide değiştiğini sanmam sadece düşük bir ders olarak kalır orada fazla kafaya takmaya gerek yok
Bazı kişilerde sorumlu olarak görmüştüm tam bir taban puanını bilsem rahatlayacağım ama bir öğrenemedim.

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,794
İsim
emirhan
bende elektirk elektronik okumak istiyom ne önerebilirsin günümüzün gençlerine ?

Basrii

80+ Bronze
bende elektirk elektronik okumak istiyom ne önerebilirsin günümüzün gençlerine ?
Benim bir düşüncem vardır ve büyüklerim hepi böyle söyler. Hayatta her zaman sana zevk veren ve seni kendine bağlayan meslekleri yap. Bu söz herşeyi anlatıyor. Benim babam ısıtma soğutma teknisyeni ve işinde bir mühendis kadar başarılı. Eğer sevdiğin bir işi yapar isen o işten hayal ettiğinden fazla para kazanabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,745
Üyeler
165,582
Son üye
IIJuDGeII
Top Bottom