Ortaöğretim KPSS sınavı

Reaksiyon skoru
44
Herkese merhaba, ortaöğretim KPSS'ye gireceğim bilgisayar sertifikası aldım. Bu sertifika ile gidebileceğim alanlar var mı acaba? Varsa tahmini kaç puan yapmam gerekiyor? Daha önce atanan birisi varsa bilgilendirirseniz sevinirim.

Herkese merhaba, ortaöğretim KPSS'ye gireceğim bilgisayar sertifikası aldım. Bu sertifika ile gidebileceğim alanlar var mı acaba? Varsa tahmini kaç puan yapmam gerekiyor? Daha önce atanan birisi varsa bilgilendirirseniz sevinirim.
pc sertifikası bi işe yaramaz, düz lise mezunuysan mülakatsız hizmetli, bulaşıkçı vb kadrolara, mülakat olan katiplik mübaşirlik alanlarına başvurabilirsin, şansının yüksek olması için en az 85 üzeri puan alman lazım. bazı alımlarda 6 ay, 1 yıl temizlik hizmetlerinde çalışma şartı koyuluyor, örgün üniversite okuyacaksan bazı alımlarda örgün eğitime kayıtlı olmamak şartı koyuluyor.

Sertifika kodu hâlâ değişmediyse bilgisayar işletmenliği sertifika kodu 6225, herhangi bir ortaöğretim kurumundan mezun olma kodu 2001. Tercih yaparken bu ikisinin arandığı yerlere bakacaksın. Sadece sertifika kodu işe yaramaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,349
Üyeler
190,019
Son üye
Weberdar
Geri