Neler Yeni

Ortaokul mezunu ehliyet alabilirmi

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,297
İsim
.
bir daha girebiliyorsun, kalmazsın merak etme kör girse koklayarak 70 alır. ayrıca yazılı değil dijital tablette dokunmatik oluyor

Doğrudur bu konuda pek bir bilgim yok

Hyundai i20 var bu araba için hangi kategorideki ehliyeti almam lazım motor daki gibi cc ile bir bağlantısı varmi mesela motorda a1 125cc ye kadar kullanabiliyor diye biliyorum tam emindegilim ben i20 için hangi ehliyeti alcam

ibrahimmkrdg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
463
İsim
ibrahim karadağ
Doğrudur bu konuda pek bir bilgim yok

Hyundai i20 var bu araba için hangi kategorideki ehliyeti almam lazım motor daki gibi cc ile bir bağlantısı varmi mesela motorda a1 125cc ye kadar kullanabiliyor diye biliyorum tam emindegilim ben i20 için hangi ehliyeti alcam
direk otomobil ehliyeti alacaksın işte B bütün otomobiller için bu.

DiabLo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Mehmet Özdemir
Peki mesela diyelimki yazılı sınavdan kaldık o zaman ne oluyor
Bir daha giriyorsun 2 3 hafta süre sonra ile ehliyet hakkında ne sormak isterseniz bana sorabilirsiniz bende b+a2 ehliyeti var hem araba hem motor var saygılar. :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alabilir tabikide kardeşim :) Sicili bozuk değilse tabi

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,297
İsim
.
Bir daha giriyorsun 2 3 hafta süre sonra ile ehliyet hakkında ne sormak isterseniz bana sorabilirsiniz bende b+a2 ehliyeti var hem araba hem motor var saygılar. :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alabilir tabikide kardeşim :) Sicili bozuk değilse tabi

Tamam teşekkürler size bu ehliyet masrafi ne kadara patladı bende hem araba hem motor düşünüyorum

Top Bottom