Neler Yeni

Ortaokuldan lise ' ye geçiş hakkında korkularım var :(

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
  • Beğen
Reaksiyonlar: akan

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,166
İsim
Turuncu Keskin
Arkadaşlar ben geçmişi sürekli özleyen birisiyim ve ortaokuldan liseye geçmek nasıl hissettiriyor ? Yıllarca beraber olduğum arkadaşlarımdan , öğretmenlerimden ve okulun kensini özlerim büyük ihtimal bu yüzden korkuyorum zaten az bir süre kaldı. :(
Unutuyorsun, ortaokuldan liseye geçerken nasıl olacak diye düşünüyordum, üniversitem bitmek üzere. İnsanların yerleri her zaman bir şekilde doluyor, geleceğini kendini düşün.

Abranas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
Semih Yıldız
Arkadaşlar ben geçmişi sürekli özleyen birisiyim ve ortaokuldan liseye geçmek nasıl hissettiriyor ? Yıllarca beraber olduğum arkadaşlarımdan , öğretmenlerimden ve okulun kensini özlerim büyük ihtimal bu yüzden korkuyorum zaten az bir süre kaldı. :(
Eğer her zaman takdir hedefleyen biri isen pek fazla sosyal olamıyorsun (oluyorsun tabii ki ama az ) ders çalışmaktan.

JeyliBon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
389
İsim
Ahmet Aslan
İyi bir liseye gidersen üzülmen yerine sevinirsin cok iyi arkadaşlar , öğretmenler ve eğitim goreceginden emin ol

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Eheheheh çok duygusal düsünüyosun liseye geçince hiçbirinin adini bile hatirlamiyacaksin :)

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,587
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Ortaokulda çocuk olduğun için ne dostluklar ciddi ne başka şeyler. Ortaokulda can ciğer olduğum adamlar şuanda yolda görse tanımaz beni. Lise çok daha güzel bir ortam. İlk 2 yıl kötü geçse de 11-12 çok zevkli gidiyor.

Ariseks

80+ Gold
cidden çok bir farkı olmuyor sadece yeni arklar yeni dersler yeni hocalar

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,559
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
ben 10. sınıfa gidiyorum ve şunu söyleyebilirim ki 8.sınıfımı çok ağır psikolojik sorunlarla geçirdim (tüm okul bana baskı yapıyordu) içine kapanık birisiydim daha da kötü oldum yeni yerlere alışan biri değildim liseye geçince ilk hafta kantinden yemek yiyemedim nedense ikinci haftada ailem zoruyla birşeyler almaya başladım sınıfta böyle sessiz sakin kimse birbirini tanımıyor okuldan sürekli gitmek istiyodum böyle devam edemez diyodum ama 1 aydan sonra herkes birbirine kaynamaya başladı ben de aralarına katıldım falan laga luga derken 2. ayım geçmişti bile sonra sürekli okulda o sosyal ortamı görmek istiyorsun gerçekten iyi arkadaşlıklar edinirsen alışma sürecin ciddi manada kısalacak ben neden psikolojik olarak sorun yaşadığımı dile getirdim dersen benim gibi içine kapanık kişilerde bu sosyalleşme ve ortam değişikliği dünyanın sonu gibi birşeydir..
şu an tabii ki de değiştim o içine kapanıklık gitti ama okuldaki ortamı özlüyorum :/ 9.sınıfım 2.döneminde bitti 10. sınıf da uzaktan bitecek gibi 9.sınıf arkadaşlarımı sadece 1 dönem gördüm tek buna yanıyorum be neyse yaşadığım süreci seni rahatlatsın diye uzunca dile getirdim içinde elbet bir endişe olacak bunu zaten kimse dindiremez ama olacaklar yaklaşık olarak bu dostum

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Vehbi Dinçerler son yıllarda o kadar başarılı değil, TOBB daha ideal.
TOBB geçen yıla göre biraz düzeltti galiba. Eğer hedefime ulaşırsam o zaman karar veririz artık.

• Beğen
Reaksiyonlar: GFYT

-CrawL

80+ Gold
Arkadaşlar ben geçmişi sürekli özleyen birisiyim ve ortaokuldan liseye geçmek nasıl hissettiriyor ? Yıllarca beraber olduğum arkadaşlarımdan , öğretmenlerimden ve okulun kensini özlerim büyük ihtimal bu yüzden korkuyorum zaten az bir süre kaldı.
Valla bende yeni geçtim liseye. Sınıftaki bi kaç arkadaşım dışında sınıftakileri sevmiyordum. Liseye geçince rahatladım lisedeki arkadaşlıklar daha iyi oluyor. Hem ortaokuldan ayrılman eski arkadaşlarında ayrılcagın anlamına gelmez. Ben hala eski arkadaşlarımla eskisi gibi konusuyorum.

Top Bottom