Neler Yeni

Oruç tutarken dehidrasyon geçirir miyim

Avolay

80+ Gold
İlk gün niyetli isem 30 gün boyunca oruç mu tutmam gerekiyor?
Ben mi yanlış anladım?
Öyle bir duyum almıştım , derinliğini bilmiyorum.
Araştırıp yazarım buraya , o sırada mükemmel benliğime takip at :D

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Burdaki kimseyi dinleme bazı yaşı küçük arkadaşlar boz falan der sen bozma Allah sana yardım eder.Ağzın açık uyumuşsun ondandır

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
kanka sakın bozayım deme falan diyenlere aldırış etmeni tavsiye etmem ciddi bir durumdur belki tutamıyorsan tutma zaten sağlık sorunu yaşayanların tutması gerekmiyor bu olay için günaha girdin diyelim allah affedici değil mi keyfinden bozmadın zaten orucu affeder.

Avolay

80+ Gold
Öyle bir duyum almıştım , derinliğini bilmiyorum.
Araştırıp yazarım buraya , o sırada mükemmel benliğime takip at :D
Niyet ettim Allah (c.c.) rızası için bugünkü Ramazan orucunu tutmay(a) " şeklinde yapılan niyet en efdal olan niyettir. Herhangi bir oruç içinniyet ederken gün belirlemeden yani "Bugünkü orucu tutmaya" derken bugün kelimesini kullanmadan edilen niyetlerde caizdir. Ramazan ayı içerisinde farz olan Ramazan orucu dışında hiçbir oruca niyet edilmez. Çünkü farz orucun zamanında başka oruç tutulmaz. İslam alimlerinin görüşlerine göre Ramazan ayının 30 günlük orucuna bir seferde niyet edilmez. Her oruç için ayrı niyet edilmelidir.

Tamam değilmiş öyle :)

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
allah yardım eder diyen arkadaşların da mantıklı ve bilimsel hiç bir açıklaması yok şuan allah ağzına damacana tıkmıyıcak çocuğun
Mesaj otomatik birleştirildi:

acı çekiyorsan zaten bozmalısın bu arada islam da bu ibadetler ceza olsun diye verilmiyor insanlara dostum zaten niyet etmemişsin canına yazık

Tricepos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
fatih gümüşkabak
allah yardım eder diyen arkadaşların da mantıklı ve bilimsel hiç bir açıklaması yok şuan allah ağzına damacana tıkmıyıcak çocuğun

acı çekiyorsan zaten bozmalısın bu arada islam da bu ibadetler ceza olsun diye verilmiyor insanlara dostum zaten niyet etmemişsin canına yazık
ben biraz daha dayanmaya çalışıcamçok zorlanmazsam bozmam ağzım açık uyuduğumdan falan değil bu ölcem gibi hissediyorum

Umut Ege Özkaya

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
UmutEge
dayanmaya çalışacağım hakkınızı helal edin
bana çok oldu dayanıyorsun sorun yok olmadı git ağzını çalkala ama sakın yutayım deme

ben biraz daha dayanmaya çalışıcamçok zorlanmazsam bozmam ağzım açık uyuduğumdan falan değil bu ölcem gibi hissediyorum
ağzın açık uyuduğun için knk aynı öyle olur 1 haftadır su içmiyorsun gibi

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
adres ver zorla su içiriyim günahı bana yazılsın kardeşim neymiş bu be

ağzın açık uyumuşsun diyenler gece yatağında adamı falan mı izlediniz nereden biliyorsunuz

Top Bottom