vebalini alabilceksen böyle şeyler yaz cezası da ardarda 61 gün diye hatırlıyorum .Ben bozmaması taraftarıyımadres ver zorla su içiriyim günahı bana yazılsın kardeşim neymiş bu be
Mesaj otomatik birleştirildi:
ağzın açık uyumuşsun diyenler gece yatağında adamı falan mı izlediniz nereden biliyorsunuz
Kendisinin IQ seviyesi ile yaşı eşit. Fazla zorlama 2 gram aklını da alırsın sonra Kızgın atmayı seviyor.O yüzden mi bana kızgın attın?
Yaşım küçük diye herhalde.
Orasının fark ettim.Kendisinin IQ seviyesi ile yaşı eşit. Fazla zorlama 2 gram aklını da alırsın sonra Kızgın atmayı seviyor.
İçimizden niyetimiz belli olunca sözlü olarak söylenmesine gerek olmadığını biliyorum ben ve öyle yapıyorum. Doğru mudur acaba?Niyet etmediyseniz gidip su için.
Yoksa bozarsanız cezası size.
Bende içimden niyetleniyorum.İçimizden niyetimiz belli olunca sözlü olarak söylenmesine gerek olmadığını biliyorum ben ve öyle yapıyorum. Doğru mudur acaba?
Bende içimden niyetleniyorum.
kalben ettiyseniz gerek yok fakat söylemeniz daha iyi olurİçimizden niyetimiz belli olunca sözlü olarak söylenmesine gerek olmadığını biliyorum ben ve öyle yapıyorum. Doğru mudur acaba?