Hocam iftarda ve sahurdaki yeme performansınıza göre değişen bir şey. Tüm gün yemeyip iftarda 5 tabak karbonhidratlı ürünler; pilav, makarna gömersen tabii ki kilo alırsın.Malum ramazan yaklaşıyor. Ramazan da oruç tutmak kilo aldırır diyorlar. Sizce verdirmez mi? Diyete ramazandan sonra başlayacağım için kilo almak istemiyorum. Sizce aldırır mı verdirir mi?
Anlamadım. Alır mıyım verir miyim?Oruç tutmak metobolizmanı yavaşlatır aç kaldığın için. Tüm günün acısını iftarda çıkarırsın kilo alabilirsin. Düzgün eda edersen kanın vicudun temizlenir kilonda belki fazlalığın varsa 2-3 kilo azalış olabilir.
Çok saçma değil mi? gün içinde zaten o kadar yiyoruz. Onu iftarda yesek ne değişiyor?Hocam iftarda ve sahurdaki yeme performansınıza göre değişen bir şey. Tüm gün yemeyip iftarda 5 tabak karbonhidratlı ürünler; pilav, makarna gömersen tabii ki kilo alırsın.
Yav yemene göre işte akşam olunca bir çorba bir ana yemek yersen sahurda da 2 yumurta kahvaltı göm gitsin verirsin 2 3 kilo fazla varsaAnlamadım. Alır mıyım verir miyim?
İftarda çok yemezsen kilo verdirir.Malum ramazan yaklaşıyor. Ramazan da oruç tutmak kilo aldırır diyorlar. Sizce verdirmez mi? Diyete ramazandan sonra başlayacağım için kilo almak istemiyorum. Sizce aldırır mı verdirir mi?
Değil hocam. Gün içerisinde kimse o kadar fazla yemez. Yese de bir şekilde yakar. Fakat iftar, insanın eve geldiği ve yattığı saattir. Yediklerini yakamadığı saattir.Çok saçma değil mi? gün içinde zaten o kadar yiyoruz. Onu iftarda yesek ne değişiyor?
Sahura 2 yumurta yersem diğer güne açlıktan geberirim. 2-3 kilodan fazla fazlam var.Yav yemene göre işte akşam olunca bir çorba bir ana yemek yersen sahurda da 2 yumurta kahvaltı göm gitsin verirsin 2 3 kilo fazla varsa
Yanına kahvaltılık bir şeylerde yersin illa ben örnek verdimSahura 2 yumurta yersem diğer güne açlıktan geberirim. 2-3 kilodan fazla fazlam var.