Neler Yeni

Oruç tutmak kilo verdirir mi, aldırır mı?

whisper snow

80+ Silver
Oruc ile kilo vermenin veya almanin alakasi yok hocam. Uzun sure Susuz kaldigin icin bunyen zayiflayabilir antrenman performans dusebilir. Onun disinda Kilo alip-verme; kalor acigi veya kalori fazlasiyla olur.

Keyfen

80+ Bronze
verirsin aldığın kalori yaktığın kaloriden azsa otomatik verirsin ama bu sayede proteini yeterli miktarda alamayacağın esnada kaslarında eriyecek vücut protein ihtiyacını kullanmadığın kol bacak göğüs gibi bölgelerden alıcak

şahin doğan

80+ Platinum

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,091
İsim
Lydranx
Malum ramazan yaklaşıyor. Ramazan da oruç tutmak kilo aldırır diyorlar. Sizce verdirmez mi? Diyete ramazandan sonra başlayacağım için kilo almak istemiyorum. Sizce aldırır mı verdirir mi?
Aldırır Verdirir Diye Bir Şey yok, Metobolizman Yavaşlar, Kilo Vermen için günlük alman gereken kalori miktarından daha az alman gerekir. Ayrıca Vücudun Susuz kalması gibi etkenler kilo vermeni zorlaştırır.
Birde üstüne iftarda sahurda yamyam gibi yemeklere dalarsan kilo alırsın.

TheburuQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
TheburuQ
Instagram
buraksrky38
Malum ramazan yaklaşıyor. Ramazan da oruç tutmak kilo aldırır diyorlar. Sizce verdirmez mi? Diyete ramazandan sonra başlayacağım için kilo almak istemiyorum. Sizce aldırır mı verdirir mi?
iftar ve iftar sonrası, gün boyu aç kaldım diye tabiri caizse hayvan gibi yersen kilo alırsın. diğer türlü verirsin. ama 3-5 kilo verebilirsin diye tahmin ediyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,605
Üyeler
164,030
Son üye
yipyipss
Top Bottom