Neler Yeni

Oscar töreninde Will Smith'den sunucuya tokat!

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Dün geceki Oscar ödül töreninde ünlü oyuncu Will Smith, eşiyle alakalı espri yapan sunucu Chris Rock'a tokat attı.

Olay şu. Will Smith'in eşi, alopesi hastalığı nedeniyle saçını tamamen kazıtmış. G. I. Jane filminde de başrol oyuncusunun saçı aynı şekilde.
Sunucu da ona atıfta bulunarak Will Smith'in eşine "G. I. Jane'in 2.'sini izlemeyi bekliyorum" diyor. Will Smith de kalkıp tokatı basıyor.

1648461356136.png

Eğer gerçekse hastalığıyla dalga geçmesi hoş olmamış.

Ama ben kurgu olduğunu düşünüyorum. Bu tokat meselesi olmasaydı dün gece Oscar töreni olduğundan çoğumuzun haberi yoktu bile.

Sizin düşünceniz nedir?

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Bana kurgu gibi geldi.

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,336
İsim
Kadir
Hastalıkla dalga geçmemiş gibi geldi bana. Tokat tamamen şov güzel kurgulamışlar çünkü eşi onu aldattığını söyleyince gülüyordu baya baya dinledi geçmişte. Bir şey derdimde neyse anladınız siz :D

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Hastalıkla dalga geçmemiş gibi geldi bana. Tokat tamamen şov güzel kurgulamışlar
Evet zaten insanlar artık Oscara güvenmiyor ve ilgilerini çekmiyorlar. Bir şekilde gündeme düşmek gerekiyordu.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hastalıkla dalga geçmemiş gibi geldi bana. Tokat tamamen şov güzel kurgulamışlar çünkü eşi onu aldattığını söyleyince gülüyordu
Ben de aynı fikirdeyim. Şovlar ülkesi Amerika. Orada ne bel altı şakalar yapılıyor gülüp geçiyorlar. Will Smith'in buna takılacak biri olduğunu sanmıyorum.

Son düzenleme:

ÖmerS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Ömer SARLUGİL
bana kurgu gibi gelmedi baya ciddi yani

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,649
İsim
Heath Ledger
Amerika'da böyle dalga geçmeler çok fazla oluyor. Bence Will Simit de fazla kafasına takmayacaktı gülüp geçecekti. Ki dalga geçme sırasında gülüyor. Ama eşinin yüz ifadesi hiç hoş değil. Rahatsız olduğu belli. Will Simit abimiz de hanımcılık yapıp sunucuya gereken dersi veriyor. Bakalım bundan sonra diğer sunucular rahat şekilde dalga geçebilecek mi? Yoksa Will Simit abimiz mi dalga konusu olacak? Göreceğiz

Kadir_1987

80+ Silver
Dün geceki Oscar ödül töreninde ünlü oyuncu Will Smith, eşiyle alakalı espri yapan sunucu Chris Rock'a tokat attı.

Olay şu. Will Smith'in eşi, alopesi hastalığı nedeniyle saçını tamamen kazıtmış. G. I. Jane filminde de başrol oyuncusunun saçı aynı şekilde.
Sunucu da ona atıfta bulunarak Will Smith'in eşine "G. I. Jane'in 2.'sini izlemeyi bekliyorum" diyor. Will Smith de kalkıp tokatı basıyor.

Alıntıyı görüntüle

Eğer gerçekse hastalığıyla dalga geçmesi hoş olmamış.

Ama ben kurgu olduğunu düşünüyorum. Bu tokat meselesi olmasaydı dün gece Oscar töreni olduğundan çoğumuzun haberi yoktu bile.

Sizin düşünceniz nedir?
Şimdi de derdimiz Smith beyefendi mi ?

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Şimdi de derdimiz Smith beyefendi mi ?
Sen niye her konuya boş yapmak için giriyorsun? Konu sahibi, yaşanmış bir haberi paylaşıyor derdin o mu derdin bu mu falan diyerek konuya girip saçmalıyorsun. Kimsenin dert edindiği falan yok. İlgini çekmiyorsa konuya girmek zorunda değilsin veya mesaj yazmak zorunda değilsin.

Top Bottom