Neler Yeni

osm 4-2-4A taktikleri ne olmalı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
571
İsim
Paşadöner
arkadaşlar osm oynuyorum 4-2-4A dizişini kullanıyorum taktilerim ne olmalı

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,010
İsim
Murat Orhan
Dizilişini karşıdakinin taktiğine göre değiştirmen gerek her maç. Yoksa sıkıntı yaşarsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kadron iyi mi? değilse 4 5 1 gibi defansı ve ortasahayı kalabalık tutan taktikler ile oyna

Dahası  
Reaksiyon skoru
571
İsim
Paşadöner
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dizilişini karşıdakinin taktiğine göre değiştirmen gerek her maç. Yoksa sıkıntı yaşarsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kadron iyi mi? değilse 4 5 1 gibi defansı ve ortasahayı kalabalık tutan taktikler ile oyna
peki nelere göre değiştirmem gerek bana anlatırmısın adam ne yaparsa benimde ne yapmam gerek

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,010
İsim
Murat Orhan
Öncelikle her seferinde adama bilgi analisti yolla. her taktiğin bir karşı taktiği var her yıl değişiyor metası onu internetten araştırabilirsin veya yazarsın bana özelden ben veririm taktikleri. Örnek olarak adam 433A Oynuyordur sen 442B çıkarsın üstünlük sağşamak için ortasahanı kalabalık tutup topu ayağında tutar oynatmazsın karşındakine

Dahası  
Reaksiyon skoru
571
İsim
Paşadöner
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle her seferinde adama bilgi analisti yolla. her taktiğin bir karşı taktiği var her yıl değişiyor metası onu internetten araştırabilirsin veya yazarsın bana özelden ben veririm taktikleri. Örnek olarak adam 433A Oynuyordur sen 442B çıkarsın üstünlük sağşamak için ortasahanı kalabalık tutup topu ayağında tutar oynatmazsın karşındakine
Hocam birazdaha ayrintiya gidermisiniz mesala adam 4 forvet le oynuyorsa hangi dizilişi almam gerek birde taktikleri nasil değiştircem ofsayt adam tut bide tam saha baski gibi seyler var ben 74 de kullanıyorum hep karşı taktiklere nasıl bakabilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,010
İsim
Murat Orhan
Hocam birazdaha ayrintiya gidermisiniz mesala adam 4 forvet le oynuyorsa hangi dizilişi almam gerek birde taktikleri nasil değiştircem ofsayt adam tut bide tam saha baski gibi seyler var ben 74 de kullanıyorum hep karşı taktiklere nasıl bakabilirim
Her taktiğin bir karşı taktiği var bilgi analistini gönder hangi taktigi kullaniyorsa nete karşı taktiğini yaz orada tüm ayarları veriyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,330
Üyeler
160,834
Son üye
kasap06
Top Bottom