Osram led ampul 16 TL

Rally

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
159
Maksimum 2 tane alınabiliyor.. teşekkürler

Keşke tam beyaz olmasaydı. Beyaz çok göz yoruyor.

prime bitmiş tüh

Amazondan alışveriş yapınca kargo ne kadar süreye elime geçer ve vergi vs. öder miyim? Hiç amazondan alışveriş yapmadım.

Amazondan alışveriş yapınca kargo ne kadar süreye elime geçer ve vergi vs. öder miyim? Hiç amazondan alışveriş yapmadım.
Vergi sadece yurtdışından gelen ürünler için geçerli. Genelde ürünler 3-4 gün geçmeden geliyor. Kargo şirketine bağlı değişir. Prime ile kargo bedava. Prime üyeliği aylık 40 TL. Yanında Prime Video ve Prime Gaming var. Oyun içi ödüller ve film izlemek. Kısaca 40 TL'ye değer.

Vergi sadece yurtdışından gelen ürünler için geçerli. Genelde ürünler 3-4 gün geçmeden geliyor. Kargo şirketine bağlı değişir. Prime ile kargo bedava. Prime üyeliği aylık 40 TL. Yanında Prime Video ve Prime Gaming var. Oyun içi ödüller ve film izlemek. Kısaca 40 TL'ye değer.
Ürünün yurt dışından mı yurt içinden mi geldiğini nasıl anlarım? Yurt dışından geliyorsa yazıyor mu?

7 lirayken alışveriş yapmıyordum prime aboneliğim vardı 40 lira olunca iptal ettim şimdi alışveriş yapasım tuttu...

Ekler

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    231.3 KB · Hit: 145
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,769
Üyeler
197,545
Son üye