Neler Yeni

Otobüs Arkadan Vurdu

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,794
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Tam burnumu soktuğum anda o gaz veriyor ön taraf kurtarıyor ama aynasına bakmadan gaza bastığı için beni göremeyip sağ arka çamurluğuma giriyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nasıl bir açıymış vay arkadaş
Otobüs tonlarca yükle geliyor, çok hafif freni bırakıp öne ufacık hareket ettirse bile büyük bir güçle değmiş olacak belki o tarzdır diye düşündüm.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Utku
Otobüs tonlarca yükle geliyor, çok hafif freni bırakıp öne ufacık hareket ettirse bile büyük bir güçle değmiş olacak belki o tarzdır diye düşündüm.
Öyle oluyor zaten ya aracın sarsılmasından görürsün ciddi bir şey yok neyse ki sadece çamurluk içe göçtü ve boya ama yani ben ona çarpsam sürtünme olurdu çamurluğum içe göçmezdi yani momentum öyle işlemiyor en azından. Ek olarak duraktan kalkıyor o anda devam eden bir hareket yok.

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,033
İsim
Eymen
Öyle oluyor zaten ya aracın sarsılmasından görürsün ciddi bir şey yok neyse ki sadece çamurluk içe göçtü ve boya ama yani ben ona çarpsam sürtünme olurdu çamurluğum içe göçmezdi yani momentum öyle işlemiyor en azından.
valla kanun manun bilmem ama otobüs sana vurmuş gibi

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,794
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Öyle oluyor zaten ya aracın sarsılmasından görürsün ciddi bir şey yok neyse ki sadece çamurluk içe göçtü ve boya ama yani ben ona çarpsam sürtünme olurdu çamurluğum içe göçmezdi yani momentum öyle işlemiyor en azından.
O kadar fizik bilgim yok vallaha yalan olmasın :kappa: Gördüğümü yorumladım sadece, geçmiş olsun bu arada en büyük kazanız bu olsun.

Akanizzm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Burak Ahmet AKAN
Instagram
akanizzm
Steam
akanizzm
Discord
akanizzm
Merhaba,

Bu akşam saat 7 civarında bir Özel Halk otobüsü tarafından sağ arka kapım ile çamurluğun bitimine darbe yedim. Bu noktada araç şöförü araçtan iner inmez sinyal vermediğimi söyleyerek üste çıkmaya çalıştı ardından kameramın olduğunu isterse gelip bakabileceğimizi söyledim ve izlediğim kadarıyla kameradan sinyalin durumu gözükmekte. Hemen ardından çok dar aldığımı otobüsünün önüne kırmamam gerektiğini onu beklemem gerektiğini söyledi ama video içerisinde olduğu gibi herhangi bir şekilde hareket etmiyor ve sinyali dahi yok. Bu durumda acaba suçlu kim olmaktadır. Çünkü şöför beni aracı yatırma parası ile bir bakıma göz dağı vermeye çalıştığını düşünüyorum tutanak tutulmalı mı? yoksa kusurlu olan ben miyim?

Arka Kamera
Ön Kamera
Dikkatli izlerseniz otobüs hareket ediyor. Sağ sinyalin yanıyor ve otobüs çıkış yaparken sol sinyal dahi vermemiş. Kendi fikrimce sen haklısın ancak yine de bir trafik polisi değiliz.

Örümcek Adam

80+ Bronze
hocam videodan da anlamadım otobüsün sinyali yanıyor mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Utku
O kadar fizik bilgim yok vallaha yalan olmasın :kappa: Gördüğümü yorumladım sadece, geçmiş olsun bu arada en büyük kazanız bu olsun.
Yok ya fizik için söylemedim yani mantıken diye. Teşekkür ederim sağolun

hocam videodan da anlamadım otobüsün sinyali yanıyor mu?
Yok dostum otobüste sadece farlar açık onun haricinde herhangi bir ikaz, uyarı vs. lamba yanmıyor.

ahmetwilliam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Ahmet
gidip baktırdınmı kanka kaportacıya masraf ne ?

Örümcek Adam

80+ Bronze
hocam otobüs hareket etse sinyali yanacağını varsayarak otobüsün durduğunu düşünüyorum. bence video kaydını pek karıştırmayın.

xthepatates

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Yiğit Arık
Tam burnumu soktuğum anda o gaz veriyor ön taraf kurtarıyor ama aynasına bakmadan gaza bastığı için beni göremeyip sağ arka çamurluğuma giriyor.

Nasıl bir açıymış vay arkadaş
Hocam siz haklısınız. Otobüsün siz dönerken size çarptığı aslında çok belli. Sinyalinizi de vermişsiniz. Otobüs duraklama yapmış. Muhtemelen aynasını kontrol etmeyip sadece soluna baktı ve siz dönerken dokundurdu. Burada korkulacak bişey yok kusur tamamen karşıda. (Ben de hafta sonu direksiyon sınavına gireceğim)

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Utku
gidip baktırdınmı kanka kaportacıya masraf ne ?
Akşam olduğu için vaktim olmadı yarın öğreneceğim

hocam otobüs hareket etse sinyali yanacağını varsayarak otobüsün durduğunu düşünüyorum. bence video kaydını pek karıştırmayın.
Tamamda işte hayatta her zaman varsayımlar işlemiyor yani kazayı yaşayan bizzat benim adam hareket etti ve etrafımda ki tonlarca kişi de dönüşümü tamamladığım için beni haklı buldu. Üzerine video kaydımda var ve otobüs içerisinde bulunan video kaydıda var.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,014
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Muhtemelen otobüsü suçlu olarak bulacaklardır. Virajlara dönerken biraz daha geniş almakta fayda var, benzer durumu ben de yaşamıştım.

Kendi aracınızın fotoğrafı var mı kazalı olacak şekilde? Fazla hasar oluşmamıştır zannımca.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Utku
Hocam siz haklısınız. Otobüsün siz dönerken size çarptığı aslında çok belli. Sinyalinizi de vermişsiniz. Otobüs duraklama yapmış. Muhtemelen aynasını kontrol etmeyip sadece soluna baktı ve siz dönerken dokundurdu. Burada korkulacak bişey yok kusur tamamen karşıda. (Ben de hafta sonu direksiyon sınavına gireceğim)
Bende aynı görüşteyim bu konuda yetkili olan biri ile konuşabilip bu görselleri tartışabilsem içim rahat olacak ama belli kuruluşlara bağlı şeyler hep bir baş ağrısı ve problem oluşturuyor. Yani adamın araçtan iner inmez ilk dediği şey bile tehdit edici bir şekilde araç yatış parası ile ilgiliydi.

Top Bottom