Neler Yeni

Otobüs Arkadan Vurdu

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Utku
Muhtemelen otobüsü suçlu olarak bulacaklardır. Virajlara dönerken biraz daha geniş almakta fayda var, benzer durumu ben de yaşamıştım.

Kendi aracınızın fotoğrafı var mı kazalı olacak şekilde? Fazla hasar oluşmamıştır zannımca.
Uzaktan çekim şekilde var. Dediğiniz gibi fazla bir hasar yok ama burada maddiyat umrumda değil sadece adamın o şekilde sanki haksızmışım gibi yaklaşıp para mevzusu çevirip göz korkutmaya çalışması.

Ekler

• WhatsApp Görsel 2024-10-07 saat 23.37.22_218f6f36.jpg
    WhatsApp Görsel 2024-10-07 saat 23.37.22_218f6f36.jpg
    206 KB · Hit: 27

NNova.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Hasan Genc
büyük geçmiş olsun , en büyük kazanız böyle olsun hocam , alakasız olacak ama kamera modeli nedir

Örümcek Adam

80+ Bronze

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,564
İsim
Mert Can Ergün
Otobüste oynama var haberciler gibi özel halk otobüsüne iett otobüsü demediniz haberciler her sarı otobüsü iett otobüsü olarak görüyor

Palo DAYI 👑

80+ Gold
1.si kesinlikle adamda sinyal yol ne siz yanından geçerken nede kaza anında ve sonrasında sinyal açık değil yani olay yaşanırken otobus şoförü sinyal vermiyor
2.bir husuz ise ağır çekimde otobüsün hareket edip etmediğini anlmaya çalıştım ama ama bir türlü anlayamadım

ilyaskocc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
ilyas koç
Bana göre sinyal verseniz bile sizde de suç var. Arada mesafe bırakmadan hemen sağa girmişsiniz.

Otobüs şoförü sizi görse bile sinyal verdiğinizi farkedememiş bence. Onunda sinyal vermesi gerekli tabi ama tam yan yana giderken önüne kırmış gibi olmuşsunuz bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Utku
Otobüste oynama var haberciler gibi özel halk otobüsüne iett otobüsü demediniz haberciler her sarı otobüsü iett otobüsü olarak görüyor
Plakadan anlaşılıyor ya habercilerin sebebi belli her şeye iett demesinin.

xfeleas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Esen
Bana göre sinyal verseniz bile sizde de suç var. Arada mesafe bırakmadan hemen sağa girmişsiniz.

Otobüs şoförü sizi görse bile sinyal verdiğinizi farkedememiş bence. Onunda sinyal vermesi gerekli tabi ama tam yan yana giderken önüne kırmış gibi olmuşsunuz bence
otobus duruyor. hareket edıyor olması lazım onune kırması için.

Örümcek Adam

80+ Bronze
1.si kesinlikle adamda sinyal yol ne siz yanından geçerken nede kaza anında ve sonrasında sinyal açık değil yani olay yaşanırken otobus şoförü sinyal vermiyor
2.bir husuz ise ağır çekimde otobüsün hareket edip etmediğini anlmaya çalıştım ama ama bir türlü anlayamadım
hocam ön kamerada sanki hareket ediyor gibi ama etmiyor gibi de.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Utku

Olabilir bu da bir bakış açısı ben yeterince yer bıraktığımı düşünmüştüm yani en azından aynasından kontrol edip sağa doğru yanaştığımın farkına varmıştır diye düşündüm çünkü kör noktasında vs. olmadığımı düşünüyorum.

brutal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
berat
trafik bilgim sizin hatalı olduğunuzu söylüyor.

Top Bottom