Otobüs de koltuğu arkaya yaslayan kişiye ne denir?

LEGØLAŚ

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
303
Evet başlıktan da anlaşılacağı üzere otobüs ile seyahat etmekteyim. Sol kenardaki tekli koltukların birinde oturuyorum ve önümdeki vatandaş koltuğunu sonuna kadar yaslamış vaziyette şimdi bir şey demedim zaten 2 koltuk arasındaki mesafe dar yapabileceğim tek şey benimde kendi koltuğumu yaslamak. Şahsen ben arkamda oturan vatandaşa bir saygısızlık olduğunu düşündüğümden yapma taraftarı değilim sizce ne yapmalıyım.

Evet başlıktan da anlaşılacağı üzere otobüs ile seyahat etmekteyim. Sol kenardaki tekli koltukların birinde oturuyorum ve önümdeki vatandaş koltuğunu sonuna kadar yaslamış vaziyette şimdi bir şey demedim zaten 2 koltuk arasındaki mesafe dar yapabileceğim tek şey benimde kendi koltuğumu yaslamak. Şahsen ben arkamda oturan vatandaşa bir saygısızlık olduğunu düşündüğümden yapma taraftarı değilim sizce ne yapmalıyım.
Hocam adamın yaslama hakkı var maalesef, yaslama açısını firma belirliyor otobüslerinde. Ama yinede biraz daha öne almasını rica edin, eğer kabul etmezse sizde arkaya doğru yaslayin yapacak bir şey yok arkadaki de yaslanacak

Arkadasların dediği gibi Molada Rica edin güzel bir dille, Güzel dil kapılar acar.
Ama ne tepki vereceğini bilmedigimiz icin Temkinli olmakta yarar var.

Anlaşılan hiçbirşey yapamıyoruz :(
Ah benim saf kalbim :)

Uyar diyeceğim de, bu kişi uyarıdan anlayacak seviyede biri olsa zaten bu hareketi yapmaz.

• Beğen
Reaksiyonlar: DMNS
Arkadaşların dediğine göre hakkı zaten varmış ahlaki olarak ben kendi açımdan uygun görmem ancak yapacak bir şey yok
Abi rahatınızı bozuyorum kusura bakmayın, bunu dediğim için tam bir eşşegim ben cidden özür dilerim böyle olmasını hiç istemezdim nolursun beni yanlış anlama sizi rahatsız etmek gibi bir amacım yoktu ama yüksek müsadenizle koltuğunuzu azıcık gıdımcık öne çekebilir misiniz sorun olacaksa çekmeyin ben tost olarak da giderim sorun değil. Diyebilirsin.

Kıt zekalı biri değilse koltuğuna tıklatmanı anlayabilir.
Her seferinde yapabilirsin sana bi şey demeye hakkı yok.

Dizi vurunca kalkıyorlar. Kendi koltuğumu yatırsam da diz mesafem değişmiyor ve boyum uzun, yapacak bir şey yok, önümdeki koltuğu yatıramaz.

Aç üstten klimayi hasta olduğunda hastanedede yatar

Adam o kadar yolu kazık gibi dik seyhat etmek zorunda değil, koltuğa yatırma opsiyonu koymuşlar. Sende yatıracaksın, arkandaki de yatıracak. Herkes rahat seyhat edecek.
En arkada koltuğu yatırılmayan ne yapacak? Koltuğu yatırsan da bacaklarının alanı daralıyor. Max otobüs bilgisi. (y)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,901
Üyeler
174,029
Son üye
anilalayci
Geri