Neler Yeni

otobüsteki kızla nasıl konuşabilirim

Tommy09

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Tommy
ne yapacağıma bilemediğimden içimi buraya dökmek istedim kankalar
lise 3e gidiyorum ve okula gitmek için her sabah bindiğim otobüse benden 2 durak sonra bi kız biniyo 2 durak olduğuna bakmayın aramızdaki mesafe çok az evide yakın büyük ihtimalle ama dışarıda hiç karşılaşmadık
aylardır kızı görüyorum aylardır binip binmediğine dikkat ediyorum tanışmak istiyorum ama yemiyo 1.si nasıl tanışacağımı bilmiyorum 2.si dayak yemekten korkuyorum çünkü ülkedeki taciz olaylarını muhabbetleri biliyosunuz yanlış anlaşılsam çevresi falanda varsa ayak üstü dayak yemek istemiyorum :d tavsiyeleriniz nelerdir abiler

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,487
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Bence sen o kızı dışarıda da bi gör, buluş. Çünkü otobüste 80 yaşındaki amcaya bile aşık olabilirsin garip bi büyüsü var bu toplu taşımaların.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Saçma bi konu aç gerisi gelir zaten

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
lise 3e gidiyorum ve okula gitmek için her sabah bindiğim otobüse benden 2 durak sonra bi kız biniyo 2 durak olduğuna bakmayın aramızdaki mesafe çok az evide yakın büyük ihtimalle ama dışarıda hiç karşılaşmadık
aylardır kızı görüyorum aylardır binip binmediğine dikkat ediyorum tanışmak istiyorum ama yemiyo 1.si nasıl tanışacağımı bilmiyorum 2.si dayak yemekten korkuyorum çünkü ülkedeki taciz olaylarını muhabbetleri biliyosunuz yanlış anlaşılsam çevresi falanda varsa ayak üstü dayak yemek istemiyorum :d tavsiyeleriniz nelerdir abiler
Gidip konuşmaktan başka yapacak bir şey yok gibi 🙄🤨

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
kanka kuzenimin bi taktiği vardı yardımcı oluyordu otobüste ki kızlara öyle muhabbet başlatıyordu ve otobüste konuşursan sıkıntı olabilir. Kızla aynı durakta inip bi konuş derim en basitinden yanlış durakta inmişim nereden gidebilirim evime biliyor musun diye falan konu başlatsan :blobdance:

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Şimdi anladığı kadarı ile bu kız ile hiçbir tanışıklık yok aynı okula da gitmiyorsunuz onun arkadaşı ile arkadaşlık da yok tamamen yabancısınız. Bu durumda yapılacak tek şey gidip konuşmak olacaktır. Otobüste değil tabii ki otobüsten indikten sonra sende onunla aynı durakta in. Kıza de pardon bakar mısınız de kız zaten buyrun diyecek sen de diyeceksin uzun zamandır sizi otobüste görüyorum bir türlü konuşmaya fırsat bulamadım şu an cesaretimi topladım ve sizinle tanışmak istiyorum lütfen yanlış anlamayın de istemezseniz giderim isterseniz de bir kafede oturup iki çay içelim sohbet edelim de. Kız ya hayır olmaz diyecek ya da tamam diyecek ne desin. Bu baya cesaret ister ama sende insansın o da insan sen de etten kemikten o da etten kemikten kızlar uzaylı değil. Merak etme bu tacize girmez. Kız red ederse sen üstelersen bu tacize girer.

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
Konuşmak en iyisi 3 4 gündür onu düşünüyordum kafayı yiyecektim dün gece bir mekanda denk geldik balkona çağırdım konuştuk şuan daha iyiyiz ilerde pişman olmaktansa şimdi konuşmak daha iyi bence. Gururunu topla direktde konuya girme önce bi tanış.

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,639
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Yanına oturmayı dene.

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,103
İsim
Zeki Müren
Şimdi anladığı kadarı ile bu kız ile hiçbir tanışıklık yok aynı okula da gitmiyorsunuz onun arkadaşı ile arkadaşlık da yok tamamen yabancısınız. Bu durumda yapılacak tek şey gidip konuşmak olacaktır. Otobüste değil tabii ki otobüsten indikten sonra sende onunla aynı durakta in. Kıza de pardon bakar mısınız de kız zaten buyrun diyecek sen de diyeceksin uzun zamandır sizi otobüste görüyorum bir türlü konuşmaya fırsat bulamadım şu an cesaretimi topladım ve sizinle tanışmak istiyorum lütfen yanlış anlamayın de istemezseniz giderim isterseniz de bir kafede oturup iki çay içelim sohbet edelim de. Kız ya hayır olmaz diyecek ya da tamam diyecek ne desin. Bu baya cesaret ister ama sende insansın o da insan sen de etten kemikten o da etten kemikten kızlar uzaylı değil. Merak etme bu tacize girmez. Kız red ederse sen üstelersen bu tacize girer.
Ayrıca etrafta insanlar varken ve ret edeceğin insana yakınken red ihtimali aşırı az oluyor ve inerken yapmasının da akşama doğru otokontrol azalıyor ret etme ihtimali 0a yakın olur

keremgencer_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Kerem Gencer
onun bindiği durağa git önceden sorarsa da erken çıkmışım biraz yürüyeyim dersin. O arada da konuşursunuz işte.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,079,482
Üyeler
171,587
Son üye
Terqean
Top Bottom