Neler Yeni

Otomatik Reklamları Kapattık Gelirlerimiz Çok Düştü!

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Değerli kardeşlerim dün sizlere belirttiğim gibi mobilde forumumuzu gezerken alttan üstten ve aniden karşınıza çıkan reklamları konforlu bir gezinti yapmanız için kaldırmıştım. Lakin geçen hafta aynı güne oranla bugün 2 kat trafik almamıza rağmen gelirlerimiz %32 düştü. Doğru orantıda bugün gelirlerimiz forumun genel işleyişine oranla %60 düşmüş oldu. Yine de buna rağmen bu aniden fırlayan reklamları aktif etmeyeceğim bunu paylaşıyorum ki her şeye rağmen DA-Forum için savaşan bir ekip olduğunu bilin diye söylüyorum. Her zaman en iyi konfor ve hizmet için birikim ve kazançlarımızı DA-Forum'a yatırıp burayı büyüteceğiz. Destekleriniz için minnettarız.

gelir düşüşü.jpg

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Abi koyabilirsin bana göre. Sorun yok yani. Ama sapık sapık reklamlar çıkıyor.

Çınar Yaşar

80+ Gold
Bende diyorum neden böyle reklamlara yanlışlıkla tıklamıyorum, sırf bizim konforumuz için aldığın parayı azalttın senin gibi insanları bulmak çok zor

Çınar Yaşar

80+ Gold
Aç reklamları sonuçta para kaybediyorsun

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Değerli kardeşlerim dün sizlere belirttiğim gibi mobilde forumumuzu gezerken alttan üstten ve aniden karşınıza çıkan reklamları konforlu bir gezinti yapmanız için kaldırmıştım. Lakin geçen hafta aynı güne oranla bugün 2 kat trafik almamıza rağmen gelirlerimiz %32 düştü. Doğru orantıda bugün gelirlerimiz forumun genel işleyişine oranla %60 düşmüş oldu. Yine de buna rağmen bu aniden fırlayan reklamları aktif etmeyeceğim bunu paylaşıyorum ki her şeye rağmen DA-Forum için savaşan bir ekip olduğunu bilin diye söylüyorum. Her zaman en iyi konfor ve hizmet için birikim ve kazançlarımızı DA-Forum'a yatırıp burayı büyüteceğiz. Destekleriniz için minnettarız.

Alıntıyı görüntüle
Koy gitsin reis bir çarpıya bakar .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,872
Üyeler
161,513
Son üye
terkedilmem1482
Top Bottom