- Konu Sahibi Konu Sahibi
peki mauel olarak vitesi nasıl attıracazAlabilirsin d konumundan yanında m konumu var
peki mauel olarak vitesi nasıl attıracazAlabilirsin d konumundan yanında m konumu var
Evet kendin artırıp azaltıyorsun. Bunu sürekli yapmana gerek yok yoğun trafikte sürekli dur kalkta yapsan yeter.peki mauel olarak vitesi nasıl attıracaz
birde biz star stop u kullanacağız bunun bi zararı olur diyorlar öylemiEvet kendin artırıp azaltıyorsun. Bunu sürekli yapmana gerek yok yoğun trafikte sürekli dur kalkta yapsan yeter.
O daha çok marş ve aküyle alakalı. Frene tam bastığın sürece zaten kavrama devrede değildir. O yüzden şanzımana büyük bir zararı olacağını sanmam. Bizim aracımızda da start stop var. Bazen saçmaladığını hissediyorum mesela. O yüzden kapatıyorum. Ailemdekiler hep kapalı kullanıyor.birde biz star stop u kullanacağız bunun bi zararı olur diyorlar öylemi
peki çok çok teşekkürler şimdi iş babamı ikna etmekde adam tutturdu manuel diye ama 150 hp manuel yokki hiçbir bayideO daha çok marş ve aküyle alakalı. Frene tam bastığın sürece zaten kavrama devrede değildir. O yüzden şanzımana büyük bir zararı olacağını sanmam. Bizim aracımızda da start stop var. Bazen saçmaladığını hissediyorum mesela. O yüzden kapatıyorum. Ailemdekiler hep kapalı kullanıyor.
Rica ederim. Belki manuelde daha rahat edeceğini ve içine sineceğini düşünüyor ondandırpeki çok çok teşekkürler şimdi iş babamı ikna etmekde adam tutturdu manuel diye ama 150 hp manuel yokki hiçbir bayide
Bence de hocam az yakıyor bastın mı gidiyor malzemede taşıyor hem ultimate paket comboda yok yok.Eat 8 şanzıman harika bir şanzıman. Hem oranları hem geçişleri