Neler Yeni

otomatik vitesli ticari araba alınır mı?

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
peki mauel olarak vitesi nasıl attıracaz
Evet kendin artırıp azaltıyorsun. Bunu sürekli yapmana gerek yok yoğun trafikte sürekli dur kalkta yapsan yeter.

• Beğen
Reaksiyonlar: egle

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Eagle
Evet kendin artırıp azaltıyorsun. Bunu sürekli yapmana gerek yok yoğun trafikte sürekli dur kalkta yapsan yeter.
birde biz star stop u kullanacağız bunun bi zararı olur diyorlar öylemi

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
birde biz star stop u kullanacağız bunun bi zararı olur diyorlar öylemi
O daha çok marş ve aküyle alakalı. Frene tam bastığın sürece zaten kavrama devrede değildir. O yüzden şanzımana büyük bir zararı olacağını sanmam. Bizim aracımızda da start stop var. Bazen saçmaladığını hissediyorum mesela. O yüzden kapatıyorum. Ailemdekiler hep kapalı kullanıyor.

• Beğen

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Eagle
O daha çok marş ve aküyle alakalı. Frene tam bastığın sürece zaten kavrama devrede değildir. O yüzden şanzımana büyük bir zararı olacağını sanmam. Bizim aracımızda da start stop var. Bazen saçmaladığını hissediyorum mesela. O yüzden kapatıyorum. Ailemdekiler hep kapalı kullanıyor.
peki çok çok teşekkürler şimdi iş babamı ikna etmekde adam tutturdu manuel diye ama 150 hp manuel yokki hiçbir bayide

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
peki çok çok teşekkürler şimdi iş babamı ikna etmekde adam tutturdu manuel diye ama 150 hp manuel yokki hiçbir bayide
Rica ederim. Belki manuelde daha rahat edeceğini ve içine sineceğini düşünüyor ondandır

• Beğen

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Eagle
bu arada 4 metrelik boru atabileceğimiz bir başka araba modeli varmı ben bu kadar iyi bulamadım açıkcası ve de biz eğer bu panelvanı alırsak arkaya koltuk yaptıracaz muayene vakti geldiğinde ise sökcez

Hiko335

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
686
İsim
Hikmet Çalı
Top Bottom