Bunu al montajını yap yapmayı bilmiyorsan yaz bana birlikte yapalım montajı önemli çünkü güzel sağlam doğru bir montaj yapılması lazım olduktan sonra tekrardan mümkünse format atalım soğutucu sonrası format mı atılır diye soracak olursan amacım sıfırdan temiz bir kurulum ile yeniden sistemi teste tabi tutmak w10 kurucaz ama 11 değil herşeyi yaptıktan sonra gerekli testleri yaparızTamam hocam bunu alana kadar bir şey yapmayımmı aldıktan sonra akıcılık düzeliyomu düzelmiyomu sizemi yazayım ne yapmalıyım
hocam kuzenim bu işlerden anlıyo ona montajlatırım ama formatta bana yardım etmez uğraşmaz bende usb bellek var 11 e format atabiliyorum ama 10 u bilmiyorum malesef soğutucuyuda en kısa zamanda alıcam hocam ztnBunu al montajını yap yapmayı bilmiyorsan yaz bana birlikte yapalım montajı önemli çünkü güzel sağlam doğru bir montaj yapılması lazım olduktan sonra tekrardan mümkünse format atalım soğutucu sonrası format mı atılır diye soracak olursan amacım sıfırdan temiz bir kurulum ile yeniden sistemi teste tabi tutmak w10 kurucaz ama 11 değil herşeyi yaptıktan sonra gerekli testleri yaparız
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bana her zaman yazabilirsin müsait olduğum zaman geri dönüş yaparım mutlaka
Çok teşekkür ederim hocamm bu sorun çok rahatsız ediyor beni psikolojim bozuldu nerdeyseBana her zaman yazabilirsin müsait olduğum zaman geri dönüş yaparım mutlaka
W10 ile aynı ben onu da gösteririm hiç problem değil önemli olan senin problemini çözmek umarım çözeceğiz birlikte moralini bozma hallederiz bir şekildehocam kuzenim bu işlerden anlıyo ona montajlatırım ama formatta bana yardım etmez uğraşmaz bende usb bellek var 11 e format atabiliyorum ama 10 u bilmiyorum malesef soğutucuyuda en kısa zamanda alıcam hocam ztn
Tamamdır hocam soğutucu geldiğinde size yazarım çok sağolun inşallah çözezir birlikteW10 ile aynı ben onu da gösteririm hiç problem değil önemli olan senin problemini çözmek umarım çözeceğiz birlikte moralini bozma hallederiz bir şekilde
Hatta İstanbul isen bizzat herşeyini gelip bende yaparım ücretsiz şekilde bütün testleri uygularım bakarım ne gerekiyorsa elimden ne geliyorsa yaparım yani sen rahat olTamamdır hocam soğutucu geldiğinde size yazarım çok sağolun inşallah çözezir birlikte
hocam istanbuldayımda zahmet vermeyiyim size burdanda hallederiz istersenizHatta İstanbul isen bizzat herşeyini gelip bende yaparım ücretsiz şekilde bütün testleri uygularım bakarım ne gerekiyorsa elimden ne geliyorsa yaparım yani sen rahat ol
Yok be ne zahmeti bir haftasonu gelirim eğer müsait olursam Allah izin verirsehocam istanbuldayımda zahmet vermeyiyim size burdanda hallederiz isterseniz
Ayn haber verirsin bana senSiz nasıl isterseniz hocam farketmez soğutucuyu alıyımda bi Allahın izniyle bakarız duruma