Neler Yeni

Otomatik voltaj regülatörü önerisi

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,713
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Tamam hocam bunu alana kadar bir şey yapmayımmı aldıktan sonra akıcılık düzeliyomu düzelmiyomu sizemi yazayım ne yapmalıyım
Bunu al montajını yap yapmayı bilmiyorsan yaz bana birlikte yapalım montajı önemli çünkü güzel sağlam doğru bir montaj yapılması lazım olduktan sonra tekrardan mümkünse format atalım soğutucu sonrası format mı atılır diye soracak olursan amacım sıfırdan temiz bir kurulum ile yeniden sistemi teste tabi tutmak w10 kurucaz ama 11 değil herşeyi yaptıktan sonra gerekli testleri yaparız
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bana her zaman yazabilirsin müsait olduğum zaman geri dönüş yaparım mutlaka

Formander

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Formander
Bunu al montajını yap yapmayı bilmiyorsan yaz bana birlikte yapalım montajı önemli çünkü güzel sağlam doğru bir montaj yapılması lazım olduktan sonra tekrardan mümkünse format atalım soğutucu sonrası format mı atılır diye soracak olursan amacım sıfırdan temiz bir kurulum ile yeniden sistemi teste tabi tutmak w10 kurucaz ama 11 değil herşeyi yaptıktan sonra gerekli testleri yaparız

hocam kuzenim bu işlerden anlıyo ona montajlatırım ama formatta bana yardım etmez uğraşmaz bende usb bellek var 11 e format atabiliyorum ama 10 u bilmiyorum malesef soğutucuyuda en kısa zamanda alıcam hocam ztn

Çok teşekkür ederim hocamm bu sorun çok rahatsız ediyor beni psikolojim bozuldu nerdeyse

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,713
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
hocam kuzenim bu işlerden anlıyo ona montajlatırım ama formatta bana yardım etmez uğraşmaz bende usb bellek var 11 e format atabiliyorum ama 10 u bilmiyorum malesef soğutucuyuda en kısa zamanda alıcam hocam ztn
W10 ile aynı ben onu da gösteririm hiç problem değil önemli olan senin problemini çözmek umarım çözeceğiz birlikte moralini bozma hallederiz bir şekilde

Formander

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Formander
W10 ile aynı ben onu da gösteririm hiç problem değil önemli olan senin problemini çözmek umarım çözeceğiz birlikte moralini bozma hallederiz bir şekilde
Tamamdır hocam soğutucu geldiğinde size yazarım çok sağolun inşallah çözezir birlikte

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,713
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Tamamdır hocam soğutucu geldiğinde size yazarım çok sağolun inşallah çözezir birlikte
Hatta İstanbul isen bizzat herşeyini gelip bende yaparım ücretsiz şekilde bütün testleri uygularım bakarım ne gerekiyorsa elimden ne geliyorsa yaparım yani sen rahat ol

Formander

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Formander
Hatta İstanbul isen bizzat herşeyini gelip bende yaparım ücretsiz şekilde bütün testleri uygularım bakarım ne gerekiyorsa elimden ne geliyorsa yaparım yani sen rahat ol
hocam istanbuldayımda zahmet vermeyiyim size burdanda hallederiz isterseniz

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,713
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,713
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Olmazsa uzaktan da yardımcı olurum sıkıntı yok

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,713
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Top Bottom