aynı harç ve kurs ücreti olduğunu nasıl öğrendin dur çarşıya çıkma merak ettimBaşlığı görünce direk motor alıp çarşıya gidesim geldi. Zaten motor almayı kafaya koyan aynı harç aynı kurs ücretini verdikten sonra sınava da girer alnının akıyla çıkardı :d
Sadece tahminaynı harç ve kurs ücreti olduğunu nasıl öğrendin dur çarşıya çıkma merak ettim![]()
valla şu haberden sonra piyasa biraz yükselir sonra rahatlar japon 125'likler bolca girer ülkeye biraz beklemek gerekir diye düşünüyorum.Motor ehliyeti almayı düşünüyordum bu haber iyi oldu fakat istediğim motorlar 250 cc
125 cc iyi bir motor Suzuki var fakat 125 cc bir motora bu fiyatlar verilmez gibihttps://www.sahibinden.com/ilan/vas...iz-senetle-12-aya-kadar-vade-1153022005/detay
bu yasa muhabbeti söylentisi çıktığında da demiştim 50cc hurdalığına dönecek piyasa diye. aynen tam olarak böyle olacak. elinde 50cc motoru olan koşarak satsın. 2 yıl şartı geldi fakat bu 50cc'lerin fiyatlarını hiç olmadığı kadar dibe çekecek. vakit nakit.B sınıfına en az 2 yıl şartı konmuş olması 50cc'lere şimdilik cansuyu olmuş gibi. Ancak yine de prosedür vs. uğraşmak istemeyenler için tercih edilebilir. Ha gerek var mı? Asla. 1.8-2 hp gibi komik güçlerdeki çöplerden piyasa biraz olsun arınır umarım.