B burakkinq 80+ Katılım 20 Kasım 2023 Mesajlar 15 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Burakkinq 25 Kasım 2023 #66 Beyler simdi baktim da site kapanmis
F Faruk_60 80+ Katılım 20 Kasım 2023 Mesajlar 18 Dahası Reaksiyon skoru 14 İsim Faruk 25 Kasım 2023 #67 burakkinq yazmış: Beyler simdi baktim da site kapanmis Devamı için tıklayın... Adamlar iyi vurgun yaptı bizim gibi buraya yazmayan kimbilir kaç kişiyi dolandirdilar Allah sorsun ne diyelim haram olsun
burakkinq yazmış: Beyler simdi baktim da site kapanmis Devamı için tıklayın... Adamlar iyi vurgun yaptı bizim gibi buraya yazmayan kimbilir kaç kişiyi dolandirdilar Allah sorsun ne diyelim haram olsun
B burakkinq 80+ Katılım 20 Kasım 2023 Mesajlar 15 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Burakkinq 25 Kasım 2023 #68 Faruk_60 yazmış: Adamlar iyi vurgun yaptı bizim gibi buraya yazmayan kimbilir kaç kişiyi dolandirdilar Allah sorsun ne diyelim haram olsun Devamı için tıklayın... Aynen kardeşim artik yapacak bise yok ben gorunce bi an inandim haram zıkkım olsun o para
Faruk_60 yazmış: Adamlar iyi vurgun yaptı bizim gibi buraya yazmayan kimbilir kaç kişiyi dolandirdilar Allah sorsun ne diyelim haram olsun Devamı için tıklayın... Aynen kardeşim artik yapacak bise yok ben gorunce bi an inandim haram zıkkım olsun o para
Remi 80+ Silver Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 2,264 Dahası Reaksiyon skoru 1,178 Yaş 19 İsim Mustafa Yüksel İlgilendiği Kategoriler Bilim, Tarih Instagram @remileas Discord lrearis 25 Kasım 2023 #69 Hepiniz sazan gibi atlamışsınız cidden, insan bi şüphe eder umarım akıllanırsınız bu olaydan sonra. Geçmiş olsun.
Hepiniz sazan gibi atlamışsınız cidden, insan bi şüphe eder umarım akıllanırsınız bu olaydan sonra. Geçmiş olsun.