Suan alışveriş yapma hocam. Ben 1200 tl alışveriş yaptım (motorcu kaskı) sanırım dolandirildik gibime geliyor, Cuma gününe kadar bekleyeceğim 2 gün oldu sipariş verelim gelmezse gerekli aksiyonu alacağım.Burdan alışveriş yapmayı planliyorum ama ödeme kısmında iban vermişler dekont'un yüklenmesini istiyorlar felan güvensiz hissettirdi. Müşteri hizmetleri normal bir uygulama bu şu sertifikamız var bu sertifikamız var endişelenmeyin diyor. Bi bilene sorayım dedim. Var mi tecrubeniz bu siteyle?
Bunlar hesap numarasını değiştirmiş başka bir adam ismi çıkıyor bende 1 TL attım dekont aciklama kisminda kufur ettim![]()
Suan alışveriş yapma hocam. Ben 1200 TL alışveriş yaptım (motorcu kaskı) sanırım dolandirildik gibime geliyor, Cuma gününe kadar bekleyeceğim 2 gün oldu sipariş verelim gelmezse gerekli aksiyonu alacağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dinsizlere küfür koymaz hocam ama Allah yedirmez onu. Sana başka bir yerden illaki gelir o para
Tecrübe olsun diyelim bir bardak su içelim lik lik lik![]()
bende dolandırıldım 1200 e kask görünce tabi heycanlandım umudumda kalmadı artık ne bi takip numarası verdiler ama parayı gönderdiğimiz kişin adını biliyorum ve dekontada ls2 kask satıl alımı yazmıştım şikayetci olsak parayı geri alabilirmiyiz sizce
Valla bende kask aldım açıklamasına da aynı senin gibi yazdım ama tüketici hakem heyetine falan versek zor gibi ya içime oturdu ama yapacak birsey yok sineye çektim benbende dolandırıldım 1200 e kask görünce tabi heycanlandım umudumda kalmadı artık ne bi takip numarası verdiler ama parayı gönderdiğimiz kişin adını biliyorum ve dekontada ls2 kask satıl alımı yazmıştım şikayetci olsak parayı geri alabilirmiyiz sizce
Tecrübe olsun bosverValla bende kask aldım açıklamasına da aynı senin gibi yazdım ama tüketici hakem heyetine falan versek zor gibi ya içime oturdu ama yapacak birsey yok sineye çektim ben
Firmanın iletişim bilgileri doğruysa ben direkt adrese gidip isyerini basmayı falan düşünüyorum. Tepeoren No 500 bilmem ne Tuzla yazmis. Tepeoren Ümraniye'de .Bu adres işini çözmemiz lazim önce. Tepeoren civarında oturan varsa sorgulama yaparsa buraya bilgi geçerse biz de ona göre geregini yaparizBunu yazdilar ama pek inandirici degil beyler işte kimse bilemez bunlarin boyle yapacağını
Alıntıyı görüntüle
Ben adresin de doğru olduğunu düşünmüyorum valla ilk oldu inşallah son olur hepimize geçmiş olsun arkadaşlarFirmanın iletişim bilgileri doğruysa ben direkt adrese gidip isyerini basmayı falan düşünüyorum. Tepeoren No 500 bilmem ne Tuzla yazmis. Tepeoren Ümraniye'de .Bu adres işini çözmemiz lazim önce. Tepeoren civarında oturan varsa sorgulama yaparsa buraya bilgi geçerse biz de ona göre geregini yapariz
Ya aslında ben daha önce başka bir arkadaşımın arac kiralama konusunda böyle bir mevzuya tanık olup gerekli deneyimi edindim, aklımda EFT konusundan ötürü biraz (?) vardı ama Bonanza'dan 9K koyunca rahatlıkla sipariş verdim, giderse bana koymaz düşüncesiyle ama peşini bırakmam. O yüzden diğer arkadaşlar da gerekli izlenimleri buradan yazsınlar ki ona göre toplu aksiyon alalım. İş ticaret hukukuna ve emniyet işlemlerine hakimim. Duruma göre sizi/sizleri yönlendireyim..Ben adresin de doğru olduğunu düşünmüyorum valla ilk oldu inşallah son olur hepimize geçmiş olsun arkadaşlar
Ya aslında ben daha önce başka bir arkadaşımın arac kiralama konusunda böyle bir mevzuya tanık olup gerekli deneyimi edindim, aklımda EFT konusundan ötürü biraz (?) vardı ama Bonanza'dan 9K koyunca rahatlıkla sipariş verdim, giderse bana koymaz düşüncesiyle ama peşini bırakmam. O yüzden diğer arkadaşlar da gerekli izlenimleri buradan yazsınlar ki ona göre toplu aksiyon alalım. İş ticaret hukukuna ve emniyet işlemlerine hakimim. Duruma göre sizi/sizleri yönlendirey
Sanmiyorum reis yaniFirmanın iletişim bilgileri doğruysa ben direkt adrese gidip isyerini basmayı falan düşünüyorum. Tepeoren No 500 bilmem ne Tuzla yazmis. Tepeoren Ümraniye'de .Bu adres işini çözmemiz lazim önce. Tepeoren civarında oturan varsa sorgulama yaparsa buraya bilgi geçerse biz de ona göre geregini yapariz
Ya ben de ümidim yok ama bu abilerle uğraşmak lazım.. Sitenin Bir kısımda max 30 güne kadar teslimat yapılabilir yazıyordu. Bakalım ulaşmaya çalışacağım. Olmadı Emniyete burdan örgütlenip suç duyurusunda bulunmak kalıyor geriye. Başkalarının canı yanmasın bari. Belki de adamlar buradaki yorumları dahi okuyorlardır : )Sanmiyorum reis yani