Havale yaparken e ticaret ödemesi dedim ve açıklamasını düzgün yaptım gidip dekontu gösterip doldandirildim desem nasıl peşine düşmeyecekler Allah aşkınaPolise gitsekte bişe yapamazlar site burcu yilmaz adina kayitli iban baska kişi adina yani bizim para gitti diye dusunuyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hepsijet otonominin anlaştığı kargo firmasina baktim kargom gozukmuyo bunlar dolandirdi resmen bizi
Knk ben sordum genede tam bilmiyorum baskasinin ibanina gitti para yarin gidip cumhuriyet başsavcılığında sikayetci olacagim kargo flan yalan benceHavale yaparken e ticaret ödemesi dedim ve açıklamasını düzgün yaptım gidip dekontu gösterip doldandirildim desem nasıl peşine düşmeyecekler Allah aşkına
12 saat bekleyin dediler mesaj gelmezse ben sikayetci olacamKnk ben sordum genede tam bilmiyorum baskasinin ibanina gitti para yarin gidip cumhuriyet başsavcılığında sikayetci olacagim kargo flan yalan bence
ben gün icinde sikayet bölümüne yazdim 72 saate görünecek en azindan millet arastirirsa almaz bidaha urun elime ulasirsa kaldiririm yorumlarimiBende kask aldım gitti 1200 lira valla kargo dan salatalık çıksa bu kadar üzülmezdim en azından tuzluyarak yerdim
Hoşgeldin kardesim ilk gece uyutmuyor ama insan sonra alışıyor benim 5, gün olduArkadaşlar kervana bende katıldım
Valla benim gitti 1200 lira ama ne yapalimHem üzülüyorum hem seviniyorum... 240 Lira dizlik için gitti az gittiğine seviniyorum ama zaten Trendyolda 360 lira falan ona baktım şimdi...
Sen artık bizim dert ortagimizsinula napıyonuz ya, bi soru sorduk olanlara bak. neyse hayırlısı gençler gelirse ürünler kendime gelmiş gibi sevineceğim.