Neler Yeni

Otonomi sepeti sitesinden alışveriş yapan var mi?

elfun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Bulut
Sakin olun biraz bekleyin bakalim. Yukarda bi arkadas hakli bir sey soyledi, yani ismi cismi var para yolladiginiz adamin. Bu sekil dolandiricilik pek mantikli degil 😅

Karatepe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Hasan Cengiz
Arkadaşlar buraya yazmiyorum ama bende sizinle aynı anda sipariş vermiştim şimdi kargoya verildi diyor bence bunlar şuan zaman kazanmaya çalışıyor ya yurt dışı yada parayı çoktan uçurdular başka açıklaması yok ama bekleyelim bakalım polise gitsek o da bir şey yapamaz şuan kargoya verdim diyor adam ben de beklemiyorum parayı şikayetçi de olacağım gelmezse ürün
Mesaj otomatik birleştirildi:

Screenshot_20231121_204233_Edge.jpg

Dediğim gibi son 3 stok zaman kazanmaya çalışıyorlar bence

Son düzenleme:

burakkinq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Burakkinq
Polise gitsekte bişe yapamazlar site burcu yilmaz adina kayitli iban baska kişi adina yani bizim para gitti diye dusunuyorum

Hepsijet otonominin anlaştığı kargo firmasina baktim kargom gozukmuyo bunlar dolandirdi resmen bizi

Karatepe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Hasan Cengiz
Polise gitsekte bişe yapamazlar site burcu yilmaz adina kayitli iban baska kişi adina yani bizim para gitti diye dusunuyorum

Hepsijet otonominin anlaştığı kargo firmasina baktim kargom gozukmuyo bunlar dolandirdi resmen bizi
Havale yaparken e ticaret ödemesi dedim ve açıklamasını düzgün yaptım gidip dekontu gösterip doldandirildim desem nasıl peşine düşmeyecekler Allah aşkına

burakkinq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Burakkinq
Havale yaparken e ticaret ödemesi dedim ve açıklamasını düzgün yaptım gidip dekontu gösterip doldandirildim desem nasıl peşine düşmeyecekler Allah aşkına
Knk ben sordum genede tam bilmiyorum baskasinin ibanina gitti para yarin gidip cumhuriyet başsavcılığında sikayetci olacagim kargo flan yalan bence

Knk ben sordum genede tam bilmiyorum baskasinin ibanina gitti para yarin gidip cumhuriyet başsavcılığında sikayetci olacagim kargo flan yalan bence
12 saat bekleyin dediler mesaj gelmezse ben sikayetci olacam

Faruk_60

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Faruk
Bende kask aldım gitti 1200 lira valla kargo dan salatalık çıksa bu kadar üzülmezdim en azından tuzluyarak yerdim 😀😀

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
ceyhun güldağ
Bende kask aldım gitti 1200 lira valla kargo dan salatalık çıksa bu kadar üzülmezdim en azından tuzluyarak yerdim 😀😀
ben gün icinde sikayet bölümüne yazdim 72 saate görünecek en azindan millet arastirirsa almaz bidaha urun elime ulasirsa kaldiririm yorumlarimi

Ekler

• Screenshot_20231121_223347_Chrome.jpg
    Screenshot_20231121_223347_Chrome.jpg
    664.7 KB · Hit: 110
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ege Kaya
Hem üzülüyorum hem seviniyorum... 240 Lira dizlik için gitti az gittiğine seviniyorum ama zaten Trendyolda 360 lira falan ona baktım şimdi...

Faruk_60

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Faruk
Hem üzülüyorum hem seviniyorum... 240 Lira dizlik için gitti az gittiğine seviniyorum ama zaten Trendyolda 360 lira falan ona baktım şimdi...
Valla benim gitti 1200 lira ama ne yapalim
Allah sorsun dünyanın sonu değil canımız sağ olsun olmuş la ölmüşe çare yok

elfun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Bulut
ula napıyonuz ya, bi soru sorduk olanlara bak. neyse hayırlısı gençler gelirse ürünler kendime gelmiş gibi sevineceğim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,587
Üyeler
161,723
Son üye
Emir45
Top Bottom