Kardeşim bende aldım 05051691516 gel şikayetçi olalimBen 3000 TL olan ürünü 1200 TL görünce sazan gibi atladım gönderdim eft ile ücretini dekontu da attım ama 3 gündür ne ses var ne soluk yalandan bir müşteri temsilcisi canlı konuşma diye bakıyorum diyor ilgileniyorum diyor telefon numarası cevap vermiyor zaten adamların site de 10 tane ürün var satılık ben kandım siz kanmayın arkadaşlar hayatımda ilk defa dolandirildim umarım son olur![]()
Bende site ilk piyasaya çıktığı gibi alacaktım sepete ekledim sonrasında adrese bir bakayım dedim google haritalardan verdikleri adres boş araziyi gösteriyor şehir merkezinden çok uzakta saçma bir yeri işaret ediyor o an almaktan vazgeçtimBen 3000 TL olan ürünü 1200 TL görünce sazan gibi atladım gönderdim eft ile ücretini dekontu da attım ama 3 gündür ne ses var ne soluk yalandan bir müşteri temsilcisi canlı konuşma diye bakıyorum diyor ilgileniyorum diyor telefon numarası cevap vermiyor zaten adamların site de 10 tane ürün var satılık ben kandım siz kanmayın arkadaşlar hayatımda ilk defa dolandirildim umarım son olur![]()
Maalesef dolandırıldıkotonomisepetinden araç kamerasi siparisi verdim ucretini iban yolu ile aldilar ucret ödemesi incelemesi yapiyor diyor musteri temsilcisine yaziyorum okundu yapiyor cvp vermiyor telefonu ariyorum mesgul çalıyor konum olarak adrese bakiyorum maps 7 ay once guncellemis alani mermerci gibi biyer cikiyor daha önce alişveriş yapan oldumu sitedeki kullanici yorumlarina bakiyorum uzun uzun kameranin teknik özelliğini yazmislar alan kişiler bizim millet asla 2 satirdan fazlasını yazmaz yani dolandirildik mi simdi![]()
suan ürün kargoya verildi gözüküyor bende ama kargo tarafindan henüz mesaj gelmedi gelince yine sizlere yazicam arkadaşlarMaalesef dolandırıldık![]()
suan bendede ayni durum varBenim sipariş ödeme inceleniyor diyordu şimdi kargoya verildi diyor ama ne takip numarası var ne de kargo dan mesaj var iki gün sonra teslim edildi der olay kapanır gider![]()
Nasıl bir yol izlememiz gerek peki yardımcı olalım birbirimize inşallahArkadaşlar iyi akşamlar simdik siteye baktimda bende kargoya verildi diyor sizde durum nedir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben kargo gelmezse mahkemeye vermeyi dusunuyorum