Neler Yeni

Otonomi sepeti sitesinden alışveriş yapan var mi?

Faruk_60

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Faruk
Parayı almaya alamayız herhalde artık ama bunları şikayet edebileceğimiz bir yer var mı acaba başkalarının canı yanmasın

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Salih Akduman
Ben 3000 TL olan ürünü 1200 TL görünce sazan gibi atladım gönderdim eft ile ücretini dekontu da attım ama 3 gündür ne ses var ne soluk yalandan bir müşteri temsilcisi canlı konuşma diye bakıyorum diyor ilgileniyorum diyor telefon numarası cevap vermiyor zaten adamların site de 10 tane ürün var satılık ben kandım siz kanmayın arkadaşlar hayatımda ilk defa dolandirildim umarım son olur 😀😀
Kardeşim bende aldım 05051691516 gel şikayetçi olalim

Mami20

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Muhammet evran
Ben 3000 TL olan ürünü 1200 TL görünce sazan gibi atladım gönderdim eft ile ücretini dekontu da attım ama 3 gündür ne ses var ne soluk yalandan bir müşteri temsilcisi canlı konuşma diye bakıyorum diyor ilgileniyorum diyor telefon numarası cevap vermiyor zaten adamların site de 10 tane ürün var satılık ben kandım siz kanmayın arkadaşlar hayatımda ilk defa dolandirildim umarım son olur 😀😀
Bende site ilk piyasaya çıktığı gibi alacaktım sepete ekledim sonrasında adrese bir bakayım dedim google haritalardan verdikleri adres boş araziyi gösteriyor şehir merkezinden çok uzakta saçma bir yeri işaret ediyor o an almaktan vazgeçtim😂

Tempo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ali ihsan tosun
herhangi bir geri dönüş alan veya durum güncellemesi olan var mı site direkt şüpheli ama iban numarası paylaşıp bunu nasıl bu kadar rahat yapabiliyorlar ibanlar sonuçta birilerine ait ve izi sürülemez mi şaka gibi ve ben suanda iban numarasına bakıyorum ve sariye kala diye birisi çıkıyor :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
ceyhun güldağ
otonomisepetinden araç kamerasi siparisi verdim ucretini iban yolu ile aldilar ucret ödemesi incelemesi yapiyor diyor musteri temsilcisine yaziyorum okundu yapiyor cvp vermiyor telefonu ariyorum mesgul çalıyor konum olarak adrese bakiyorum maps 7 ay once guncellemis alani mermerci gibi biyer cikiyor daha önce alişveriş yapan oldumu sitedeki kullanici yorumlarina bakiyorum uzun uzun kameranin teknik özelliğini yazmislar alan kişiler bizim millet asla 2 satirdan fazlasını yazmaz yani dolandirildik mi simdi 😅

Faruk_60

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Faruk
otonomisepetinden araç kamerasi siparisi verdim ucretini iban yolu ile aldilar ucret ödemesi incelemesi yapiyor diyor musteri temsilcisine yaziyorum okundu yapiyor cvp vermiyor telefonu ariyorum mesgul çalıyor konum olarak adrese bakiyorum maps 7 ay once guncellemis alani mermerci gibi biyer cikiyor daha önce alişveriş yapan oldumu sitedeki kullanici yorumlarina bakiyorum uzun uzun kameranin teknik özelliğini yazmislar alan kişiler bizim millet asla 2 satirdan fazlasını yazmaz yani dolandirildik mi simdi 😅
Maalesef dolandırıldık 😀

Faruk_60

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Faruk
Benim sipariş ödeme inceleniyor diyordu şimdi kargoya verildi diyor ama ne takip numarası var ne de kargo dan mesaj var iki gün sonra teslim edildi der olay kapanır gider 😀

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
ceyhun güldağ
Maalesef dolandırıldık 😀
suan ürün kargoya verildi gözüküyor bende ama kargo tarafindan henüz mesaj gelmedi gelince yine sizlere yazicam arkadaşlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim sipariş ödeme inceleniyor diyordu şimdi kargoya verildi diyor ama ne takip numarası var ne de kargo dan mesaj var iki gün sonra teslim edildi der olay kapanır gider 😀
suan bendede ayni durum var 🤣🤣

Ekler

• Screenshot_20231121_172439_Chrome.jpg
    Screenshot_20231121_172439_Chrome.jpg
    365.9 KB · Hit: 210
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Enes Tümer
Bende düştüm sanırım patladık bunları tüketici mahkemesine falan mı vereceğiz nasıl olacak

burakkinq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Burakkinq
Arkadaşlar iyi akşamlar simdik siteye baktimda bende kargoya verildi diyor sizde durum nedir

Ben kargo gelmezse mahkemeye vermeyi dusunuyorum

Faruk_60

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Faruk
Arkadaşlar iyi akşamlar simdik siteye baktimda bende kargoya verildi diyor sizde durum nedir

Ben kargo gelmezse mahkemeye vermeyi dusunuyorum
Nasıl bir yol izlememiz gerek peki yardımcı olalım birbirimize inşallah

burakkinq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Burakkinq
Bunu yazdilar ama pek inandirici degil beyler işte kimse bilemez bunlarin boyle yapacağını
Screenshot_2023-11-21-19-43-31-18_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,812
Üyeler
168,689
Son üye
mitsia1
Top Bottom