Neler Yeni

Oturarak çalışacak iş önerir misiniz ?

Şahin123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Şahin Meyveci
Makine ressamlığı mezunuyum ? Ayaklarımda geçmeyen bi rahatsızlık var. Ayakta fazla duramıyorum. Sizce ne tür bir iş yapabilirim ?

t1k3beratfatih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
876
İsim
Berat fatih
Makine ressamlığı mezunuyum ? Ayaklarımda geçmeyen bi rahatsızlık var. Ayakta fazla duramıyorum. Sizce ne tür bir iş yapabilirim ?
rahatsılzıgını nedir hocam sakıncası yoksa ögrenebilrmiyim ( yazılım, tasarım, telefon tamiri çagrı merkezi operatörü, masa başı işler genelike belediye de oluyor )

Şahin123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Şahin Meyveci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
rahatsılzıgını nedir hocam sakıncası yoksa ögrenebilrmiyim ( yazılım, tasarım, telefon tamiri çagrı merkezi operatörü, masa başı işler genelike belediye de oluyor )
Ayak tabanımda ödem var. Plantar fasiit diye geçiyor tıpta ismi. Halk arasında topuk dikenide diyorlar.

Dexter_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Efe Zerk
İnternet üzerinden yurt dışında bazı türk iş insanları öğrenciler için kolay yapılabilecek iş ilanları veriyor. 2022 de yapmıştım ama site adlarını unuttum. Mesela ben bir rus iş adamının işlerini halletmiştim adam elektrik mühendisiydi kendisi için bir site hazırlıyordu 2000 e yakın bira resmi vardı onları tek tek etrafını kırpıp dosya halinde adama atıyordum foto başı 2 tl gibi bir ücret alıyordum. Bunun gibi işler kovalayabilirsin.

TheShazZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Eren Pestil
Eğer yapabilirseniz. Çağrı merkezlerinde iş arayabilirsiniz. Evden çalışma imkanı da olduğu için sizin için iyi bir seçenektir diye düşünüyorum.

Şahin123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Şahin Meyveci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer yapabilirseniz. Çağrı merkezlerinde iş arayabilirsiniz. Evden çalışma imkanı da olduğu için sizin için iyi bir seçenektir diye düşünüyorum.
Diksiyonum çok kötü konuşmadan para kazanman lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,559
Üyeler
164,697
Son üye
samet44887
Top Bottom