rahatsılzıgını nedir hocam sakıncası yoksa ögrenebilrmiyim ( yazılım, tasarım, telefon tamiri çagrı merkezi operatörü, masa başı işler genelike belediye de oluyor )Makine ressamlığı mezunuyum ? Ayaklarımda geçmeyen bi rahatsızlık var. Ayakta fazla duramıyorum. Sizce ne tür bir iş yapabilirim ?
Ayak tabanımda ödem var. Plantar fasiit diye geçiyor tıpta ismi. Halk arasında topuk dikenide diyorlar.rahatsılzıgını nedir hocam sakıncası yoksa ögrenebilrmiyim ( yazılım, tasarım, telefon tamiri çagrı merkezi operatörü, masa başı işler genelike belediye de oluyor )
İnternet üzerinden yurt dışında bazı türk iş insanları öğrenciler için kolay yapılabilecek iş ilanları veriyor. 2022 de yapmıştım ama site adlarını unuttum. Mesela ben bir rus iş adamının işlerini halletmiştim adam elektrik mühendisiydi kendisi için bir site hazırlıyordu 2000 e yakın bira resmi vardı onları tek tek etrafını kırpıp dosya halinde adama atıyordum foto başı 2 tl gibi bir ücret alıyordum. Bunun gibi işler kovalayabilirsin.Makine ressamlığı mezunuyum ? Ayaklarımda geçmeyen bi rahatsızlık var. Ayakta fazla duramıyorum. Sizce ne tür bir iş yapabilirim ?
Eğer yapabilirseniz. Çağrı merkezlerinde iş arayabilirsiniz. Evden çalışma imkanı da olduğu için sizin için iyi bir seçenektir diye düşünüyorum.Makine ressamlığı mezunuyum ? Ayaklarımda geçmeyen bi rahatsızlık var. Ayakta fazla duramıyorum. Sizce ne tür bir iş yapabilirim ?
Diksiyonum çok kötü konuşmadan para kazanman lazımEğer yapabilirseniz. Çağrı merkezlerinde iş arayabilirsiniz. Evden çalışma imkanı da olduğu için sizin için iyi bir seçenektir diye düşünüyorum.