Sadece 1. derece yakın akraba.Merhabalar ÖTV araç amcamın üstüne 3.akrabalık var ben sürebilir miyim
Ehliyet varda polis yakalarsa ne olurAnne, baba, evlat gibi 1. derece yakınlık gerekiyordu en son.
Fiat böyle paylaşmışSadece 1. derece yakın akraba.
Eniştemde var. Kuzene sordum kullanamaz dedi. BilemiyorumEhliyet varda polis yakalarsa ne olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fiat böyle paylaşmış
Arabayı alırken arabayı kimlerin kullancagı yazılıyor seni yazarlarsa kullanabilirsin en fazla 3 4 kişi yazılıyor diye biliyorumMerhabalar ÖTV araç amcamın üstüne 3.akrabalık var ben sürebilir miyim
Ben notere gitsem şimdi yazdırabilir miyim 3.derece akrabalık varArabayı alırken arabayı kimlerin kullancagı yazılıyor seni yazarlarsa kullanabilirsin en fazla 3 4 kişi yazılıyor diye biliyorum
polis yakalarsa direkt ötv farkını borç olarak ödersin vergi dairesineEhliyet varda polis yakalarsa ne olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fiat böyle paylaşmış
ÖTV ne kadardır fazla mı genel polisler çünkü bakmıyor ruhsat ehliyet istiyor bakıyor veriyorpolis yakalarsa direkt ötv farkını borç olarak ödersin vergi dairesine
ötv kafadan arabaya verdiğin para kadardır. polis kontrol eder. ruhsatı alıp kontrol etse ötv indirimli araç olduğunu görür direkt ödersin. ötvli araç hakkın da düşer. izni omayan kimse sürmesin arabayı.ÖTV ne kadardır fazla mı genel polisler çünkü bakmıyor ruhsat ehliyet istiyor bakıyor veriyor
Arabayı alırken yapılıyor arabayı aldınız mıBen notere gitsem şimdi yazdırabilir miyim 3.derece akrabalık var
Arabayı aldıkta ehliyeti 1 hafta sonra alıyorum babam ve amcam kaydedildi diyorum ki öyle bişe oluyorsa amcamı kaldırıp beni ekleyeyimArabayı alırken yapılıyor arabayı aldınız mı