Neler Yeni

800 - 900 Bin ₺ Arası Araç Tavsiyesi

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe
Bizim 2014 model caddy 1.6tdı daha 80 k km yeniydi buji nin biridekileri 2020 de yada 21de olmalı 3k para gitti babamda kısa süre sonra arabayı elden çıkarttı 1/2 araba döndü Fransız’da olsa sıfır araç aldık 1.5 senedinde bakımı dışında para harcatmadı şuan ustacalar tam geçirdiği dönemde asla bulaşmaması lazım
Hocam bizim bir tanıdıkta 2000 Model Pejo 406 var, Babam diyor arabanın Motor içini (Radyatördü sanırsam)

Bali ve Karbonat ile (??) Yapıştırdık diyor 🤣 🤣 Sok olmustum ben :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

destekliyorum. 2015 5 25d vardi bizde. bmw ek olarak daha da arizali. gecen sene civarinda motor indirdi, 300k masraf etti arabaya peder bey. gectigimiz haftalarda da 1.300.000'e galeriye sattik.
yani zamaninda passatin 2 katina aldigimiz arabayi passattan daha ucuza sattik. tovbe ettik bmwye de eski araca da.
Bak abi bizim bir abide 2013 Ford Fiesta var ya kücük araba.

Adam Otomatiği arızalandı 60 bin para verdi.

Eski araba neden alınmaz, size istediğiniz kadar örnek sayabilirim.

Benim nazarımda min 2019 model araba alınır, Fazlası zarar.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,309
İsim
uwu
Hocam bizim bir tanıdıkta 2000 Model Pejo 406 var, Babam diyor arabanın Motor içini (Radyatördü sanırsam)

Bali ve Karbonat ile (??) Yapıştırdık diyor 🤣 🤣 Sok olmustum ben :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bak abi bizim bir abide 2013 Ford Fiesta var ya kücük araba.

Adam Otomatiği arızalandı 60 bin para verdi.

Eski araba neden alınmaz, size istediğiniz kadar örnek sayabilirim.

Benim nazarımda min 2019 model araba alınır, Fazlası zarar.
Dyson kalmayınca o yöntem denenirmiş aslında (büyük ihtimal zamanla yerinde oynama yapacak ileriye yatırım kısaca)

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe
Dyson kalmayınca o yöntem denenirmiş aslında (büyük ihtimal zamanla yerinde oynama yapacak ileriye yatırım kısaca)
Hocam söyle diyim 2000 Model Araba,Motoru 2. Motor Sıfırdan Yapılıp Takıldı.

Tek Güzel Anısı İlk Maçıma bu araba ile,Sanırsam 2009 Yılında gitmiştim 😂

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,079
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Alman bile olsa eski arabaya girmeyin. Yeni olsun Fransız olsun İtalyan olsun yeni iyidir. 10 yıl az bir zaman değil yurt dışında preslenip geri dönüşüme gidiyor bizim yeni sandığımız arabalar.
Doğru diyon hocam gönülde bu gavur malları yerine yerli togg var da işte şu anda bütçemin iki katı ileride inşallah.
Egea Cross kuzenimde vardı güzel araba mantıklı geldi şu an. Otomatik vites olması lazım, crossların hangi modelleri tutuluyor acaba

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe
Doğru diyon hocam gönülde bu gavur malları yerine yerli togg var da işte şu anda bütçemin iki katı ileride inşallah.

Egea Cross kuzenimde vardı güzel araba mantıklı geldi şu an. Otomatik vites olması lazım, crossların hangi modelleri tutuluyor acaba
Cross Olarak En çok orta paket urban'a Rastlıyorum ben. Biraz daha pahalı olsa da limited'de güzel gerçekten.

Top Bottom