AsafSimsek
80+ Bronze
Dahası
Slzce hangisi. Garry's modu arkadaşima da atacağim
Outlast 2 yi indirdim ve 10 dakika sonra sildim. Yeterli...Slzce hangisi. Garry's modu arkadaşima da atacağim
İçinde korku haritalari roleplay falan var diye garrys mod istiyorum. outlasti youtube danizledimbirisi korku birisi sandbox oyunu karşılaştırılamaz
ben garry's mod derim ama
mod da yükleyin daha eğlenceli oluyor
zevk meselesi ben şahsen outlast 1 ve whistlebloweri 5 kere outlast 2 yide 2 kere bitirdim ve hala zevk alıyorum sizin kişisel tercihinizSlzce hangisi. Garry's modu arkadaşima da atacağim
oynamayla izleme eşit değil size onu diyim oynamak bambaşka bir duygu tavsiye ederimİçinde korku haritalari roleplay falan var diye garrys mod istiyorum. outlasti youtube danizledim
garrys moda para yetmiyor 12 liraymış yaazevk meselesi ben şahsen outlast 1 ve whistlebloweri 5 kere outlast 2 yide 2 kere bitirdim ve hala zevk alıyorum sizin kişisel tercihiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
oynamayla izleme eşit değil size onu diyim oynamak bambaşka bir duygu tavsiye ederim
2 saat üzeri olmuyoroutlastı 6 saatde bitirip iade edip gmod alabilirsiniz
ona dikkat etmemişim o zaman gmod almanız daha iyi olur2 saat üzeri olmuyor
Nova Prospekt izleyip Outlast havasını alırsın.Garry's mod bence.Slzce hangisi. Garry's modu arkadaşima da atacağim