Outlet genelde sergi veya tanıtım amaçlı kullanılmak için sıfır açılmış cihazlardır.Afy Bilişim diye bi site var rx 6700 almayı düşünüyorum 0 almaya durumum yetmiyor malesef ama outletin tam olarak ne olduğunu bilmiyorum
Afy Bilişim 2 gün deneme süresi diyor ama bende henüz kasa yok deneyemiyorum o yüzden bozuk çıkarsa iadede edememNereden alacağına bağlı. Mesela teknosada hazır bir sistemi tanıtmak için kullanılmış bir kart ise alınabilir tabi.
Alınır mi yaniNereden alacağına bağlı. Mesela teknosada hazır bir sistemi tanıtmak için kullanılmış bir kart ise alınabilir tabi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Outlet genelde sergi veya tanıtım amaçlı kullanılmak için sıfır açılmış cihazlardır.
Garanti süresi bitmiş site kendisi eğer ilandaki gibi değilse iade edebilmemiz için 2 gün deneme süresi veriyor2 gün deneme süresi mi? Outlet ürünün 1 yıl garantisi olur genelde. 2 gün nedir?
Alınır mısı dediğim gibi. Güvenilir bir satıcı zaten ürünü tanıtım ve sergi amaçlı kullanır ve işi bitince satar. Bir araştır kimdir nedir diye.Afy Bilişim 2 gün deneme süresi diyor ama bende henüz kasa yok deneyemiyorum o yüzden bozuk çıkarsa iadede edemem
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alınır mi yani
Adam forumlardada aktif bi sorun çıkarsa burdayım filan diyor ama bilemedimAlınır mısı dediğim gibi. Güvenilir bir satıcı zaten ürünü tanıtım ve sergi amaçlı kullanır ve işi bitince satar. Bir araştır kimdir nedir diye.
Ne tanıtımı yav deli gibi mining yapılıp mining bitince ellerinde patlayan kartlar işteAlınır mısı dediğim gibi. Güvenilir bir satıcı zaten ürünü tanıtım ve sergi amaçlı kullanır ve işi bitince satar. Bir araştır kimdir nedir diye.
Izmirde yasadigim icin 2.el cok fazla bulamiyorum olanlarda istanbul a gore cok pahaliGarantili olan ürünlere yönelmeni tavsiye ederim. En azından 2.el garantili ürünler bak. Bütçende yok, kart patladığında sıkıntı yaşarsın.
Mining e de uygun bi kakar6700xt hakli olabilirsinizNe tanıtımı yav deli gibi mining yapılıp mining bitince ellerinde patlayan kartlar işte