Neler Yeni

Outlet Ürün Almak Güvenli Mi

Mikuta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Celal Tekin
Merhaba arkadaşlar outlet ekran karti alacağımda sizce güvenilir mi ? (Bi sorun çıkarmı)

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
C Ş
Nereden alacağına bağlı. Mesela teknosada hazır bir sistemi tanıtmak için kullanılmış bir kart ise alınabilir tabi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Afy Bilişim diye bi site var rx 6700 almayı düşünüyorum 0 almaya durumum yetmiyor malesef ama outletin tam olarak ne olduğunu bilmiyorum
Outlet genelde sergi veya tanıtım amaçlı kullanılmak için sıfır açılmış cihazlardır.

Mikuta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Celal Tekin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nereden alacağına bağlı. Mesela teknosada hazır bir sistemi tanıtmak için kullanılmış bir kart ise alınabilir tabi.
Afy Bilişim 2 gün deneme süresi diyor ama bende henüz kasa yok deneyemiyorum o yüzden bozuk çıkarsa iadede edemem

Outlet genelde sergi veya tanıtım amaçlı kullanılmak için sıfır açılmış cihazlardır.
Alınır mi yani

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
C Ş
2 gün deneme süresi mi? Outlet ürünün 1 yıl garantisi olur genelde. 2 gün nedir?

Mikuta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Celal Tekin
2 gün deneme süresi mi? Outlet ürünün 1 yıl garantisi olur genelde. 2 gün nedir?
Garanti süresi bitmiş site kendisi eğer ilandaki gibi değilse iade edebilmemiz için 2 gün deneme süresi veriyor

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
C Ş
Afy Bilişim 2 gün deneme süresi diyor ama bende henüz kasa yok deneyemiyorum o yüzden bozuk çıkarsa iadede edemem

Alınır mi yani
Alınır mısı dediğim gibi. Güvenilir bir satıcı zaten ürünü tanıtım ve sergi amaçlı kullanır ve işi bitince satar. Bir araştır kimdir nedir diye.

Mikuta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Celal Tekin
Alınır mısı dediğim gibi. Güvenilir bir satıcı zaten ürünü tanıtım ve sergi amaçlı kullanır ve işi bitince satar. Bir araştır kimdir nedir diye.
Adam forumlardada aktif bi sorun çıkarsa burdayım filan diyor ama bilemedim

ThEagles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
327
İsim
Berk
Garantili olan ürünlere yönelmeni tavsiye ederim. En azından 2.el garantili ürünler bak. Bütçende yok, kart patladığında sıkıntı yaşarsın.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Ne tanıtımı yav deli gibi mining yapılıp mining bitince ellerinde patlayan kartlar işte 😀

Mikuta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Celal Tekin
Garantili olan ürünlere yönelmeni tavsiye ederim. En azından 2.el garantili ürünler bak. Bütçende yok, kart patladığında sıkıntı yaşarsın.
Izmirde yasadigim icin 2.el cok fazla bulamiyorum olanlarda istanbul a gore cok pahali

Ne tanıtımı yav deli gibi mining yapılıp mining bitince ellerinde patlayan kartlar işte 😀
Mining e de uygun bi kakar6700xt hakli olabilirsiniz

torojan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
abdullah ferhat yılmaz
Tanıtım vs. değil kart 2.el.
Mining değil internet kafeden takas yöntemiyle alındı.
2 değil 14 gün garanti veriyoruz. 2 gün koşulsuz iade hakkı.
Tamir görmüş kart alım/satım yapmıyoruz.
Dolap,banayeni gibi platformlarda yorumlarımıza bakabilirsiniz. 🙏

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,394
Üyeler
161,450
Son üye
oserbes
Top Bottom