Overclock konusunda yardımcı olabilecek var mı

Ömercany

80+
Reaksiyon skoru
32
amd 5600 işlemcimin frakans ayarlarını nasıl yapmam gerekiyor anakartım gıgabyte a520m k

A520 ile yapamazsın.

A520 çipsette olmaz, kısıtlı bir Precision Boost Overdrive menüsü olur. Marka modele göre değişiyor mudur bilmiyorum, PBO'nun bütün özelliklerine destek veriyorsa +200mhz boost vermene olanak tanıyabilir, ama hiç A520 çipsetle vakit geçirmedim bilemiyorum

ryzen master uygulaması ile kolay bir şekilde oc yapabilirsin
bir bilginiz var mı nasıl yapacağıma dair ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

A520 çipsette olmaz, kısıtlı bir Precision Boost Overdrive menüsü olur. Marka modele göre değişiyor mudur bilmiyorum, PBO'nun bütün özelliklerine destek veriyorsa +200mhz boost vermene olanak tanıyabilir, ama hiç A520 çipsetle vakit geçirmedim bilemiyorum
evet vardı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

teşekkürler

şuan böyle normal midir ?

Ekler

• dd.png
    dd.png
    53.7 KB · Hit: 42
evet şuan turbo frekansta clock speedi azaltabilir arttırabilirsin 4400 üzerine çıkartabilir hata almaz isen sorun yoktur. 4400 üzerinde görüntü paylaşır mısın?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,082
Üyeler
192,164
Son üye
Beşir Kuzey
Geri