Overclock konusunda yardımcı olabilecek var mı

Ömercany

80+
Reaksiyon skoru
32
amd 5600 işlemcimin frakans ayarlarını nasıl yapmam gerekiyor anakartım gıgabyte a520m k

A520 ile yapamazsın.

A520 çipsette olmaz, kısıtlı bir Precision Boost Overdrive menüsü olur. Marka modele göre değişiyor mudur bilmiyorum, PBO'nun bütün özelliklerine destek veriyorsa +200mhz boost vermene olanak tanıyabilir, ama hiç A520 çipsetle vakit geçirmedim bilemiyorum

ryzen master uygulaması ile kolay bir şekilde oc yapabilirsin
bir bilginiz var mı nasıl yapacağıma dair ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

A520 çipsette olmaz, kısıtlı bir Precision Boost Overdrive menüsü olur. Marka modele göre değişiyor mudur bilmiyorum, PBO'nun bütün özelliklerine destek veriyorsa +200mhz boost vermene olanak tanıyabilir, ama hiç A520 çipsetle vakit geçirmedim bilemiyorum
evet vardı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

teşekkürler

şuan böyle normal midir ?

Ekler

• dd.png
    dd.png
    53.7 KB · Hit: 42
evet şuan turbo frekansta clock speedi azaltabilir arttırabilirsin 4400 üzerine çıkartabilir hata almaz isen sorun yoktur. 4400 üzerinde görüntü paylaşır mısın?

Geri