indiriyorum hemenryzen master uygulaması ile kolay bir şekilde oc yapabilirsin
a serisi anakartlarda overclock yapılmıyor diye biliyorum siz yinede @Emmree hocamıza danışınamd 5600 işlemcimin frakans ayarlarını nasıl yapmam gerekiyor anakartım gıgabyte a520m k
overclock konusu hakkında fazla bilgim yok.ryzen master programından yapsam sorun olur mu ?
bir bilginiz var mı nasıl yapacağıma dair ?ryzen master uygulaması ile kolay bir şekilde oc yapabilirsin
evet vardıA520 çipsette olmaz, kısıtlı bir Precision Boost Overdrive menüsü olur. Marka modele göre değişiyor mudur bilmiyorum, PBO'nun bütün özelliklerine destek veriyorsa +200mhz boost vermene olanak tanıyabilir, ama hiç A520 çipsetle vakit geçirmedim bilemiyorum
teşekkürlerA520 çipsette olmaz, kısıtlı bir Precision Boost Overdrive menüsü olur. Marka modele göre değişiyor mudur bilmiyorum, PBO'nun bütün özelliklerine destek veriyorsa +200mhz boost vermene olanak tanıyabilir, ama hiç A520 çipsetle vakit geçirmedim bilemiyorum
hiç bir sıkıntı olmuyor full güç alıyorevet şuan turbo frekansta clock speedi azaltabilir arttırabilirsin 4400 üzerine çıkartabilir hata almaz isen sorun yoktur. 4400 üzerinde görüntü paylaşır mısın?