samole44
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 352
geçerliPeki bu zararlar masaüstü bilgisayar dada gecerlimi
geçerliPeki bu zararlar masaüstü bilgisayar dada gecerlimi
Overclock ' u kısaca özetlemek gerekirse senin daha iyi bir performans almanı sağlıyo . Ama laptoplarda sıcaklık çok arttığından dolayı pek tavsiye edilmez . Masaüstü pc' lerde pc' nin soğutması iyi değil ise yine overclock pek önerilmez .Overclock ne işe yarıyor ve bilgisayara her hangi bir zararı olurmu yada çok ısınırmı bu arada laptop ve AMD ryzen 5 işlemciye sahibim bana da olurmu tavsiye edermisiniz.
Küçük bir örnek vereyim - bir ampule ne kadar elektrik verirsen o kadar parlar, bir o kadar ısınır ve ömrü de bir o kadar kısalır, bu durum bilgisayar bileşenlerinde de geçerlidir.Overclock ne işe yarıyor ve bilgisayara her hangi bir zararı olurmu yada çok ısınırmı bu arada laptop ve AMD ryzen 5 işlemciye sahibim bana da olurmu tavsiye edermisiniz.
Değil hocam. Gerekli soğutmayı yapman dahilinde.Peki bu zararlar masaüstü bilgisayar dada gecerlimi
Overclock hız arttirmaya yarıyor ama laptoplarda ısınma oluyor laptopa yapmana gerek yok ama masaüstü pc ye olursa iyi olurOverclock ne işe yarıyor ve bilgisayara her hangi bir zararı olurmu yada çok ısınırmı bu arada laptop ve AMD ryzen 5 işlemciye sahibim bana da olurmu tavsiye edermisiniz.
laptopta önermem.masaüstünde eğer bilgisayarın idare ediyor ise yapmaya gerek yok. düşük fps alıyorsan bilinçli biriyle yapabilirsin.Peki bu zararlar masaüstü bilgisayar dada gecerlimi
Genellikle hayır. Ama eğer işlemciye fazla voltaj verilirse zararlı olabilir. Ama belli bir noktaya kadar, iyi de bir soğutucuyla bir sorun yaşamazsınız.Peki bu zararlar masaüstü bilgisayar dada gecerlimi
Overclock aslında çoğu kişinin sandığı kadar kötü bir şey değil fakat yapılması gerekenleri yaparsan,Overclock ne işe yarıyor ve bilgisayara her hangi bir zararı olurmu yada çok ısınırmı bu arada laptop ve AMD ryzen 5 işlemciye sahibim bana da olurmu tavsiye edermisiniz.
Dostum ben pek önermiyorum leptoptaOverclock ne işe yarıyor ve bilgisayara her hangi bir zararı olurmu yada çok ısınırmı bu arada laptop ve AMD ryzen 5 işlemciye sahibim bana da olurmu tavsiye edermisiniz.